Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? TÁNC VS KÜZDŐSPORT? 13/L
+1 az aikidonak :D
Amúgy érdemes youtube-on is megnézni, ha már van ez a lehetőségünk. :) És fontos, hogy jó dojo-t válassz. :)
Nekem egyertelmuen tanc imadom *-*
De mindenkinek mas tetszik ne masok mondjak meg hogy mi a jobb hanem te valassz.
Szia!:)
Először szeretnék mindenkit megnyugtatni, egyik küzdősport sem arról szól, hogy szétverjük egymást.:)
Minden sportnak megvan a maga varázsa, szépsége. Nincs olyan ember akinek egyik sport sem tetszik, de olyan sport sincs ami mindenkinek tetszik. Én is sokáig gondolkoztam mit sportoljak. Szintén a tánc ( igaz nem hihop ) és a küzdősportok között örlődtem . Nálam az ökölvívás a nyerő, de ismerem az aikidot is és tetszik. Tényleg jó kis sport, megvan a maga hangulata. Nem tudom milyenek az edzések, de jó önvédelem az tuti. Én a Te helyedben ezt választanám. Remélem örömödet leled majd benne és annyira szeretni fogod amennyire Én a bokszot.
Sok sikert!:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!