Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Melyiket válasszam? TÁNC VS...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam? TÁNC VS KÜZDŐSPORT? 13/L

Figyelt kérdés
Két sport tetszik.Hiphop tánc és aikido.Szerintetek melyik lenne előnyösebb?A mozgásom nem a legjobb,de ha gyakorlok,jó.Írjatok sokat sokan,köszii!

2016. aug. 25. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

+1 az aikidonak :D

Amúgy érdemes youtube-on is megnézni, ha már van ez a lehetőségünk. :) És fontos, hogy jó dojo-t válassz. :)

2016. aug. 25. 21:18
 12/16 anonim válasza:

Nekem egyertelmuen tanc imadom *-*

De mindenkinek mas tetszik ne masok mondjak meg hogy mi a jobb hanem te valassz.

2016. aug. 26. 12:33
 13/16 anonim válasza:
46%

Szia!:)

Először szeretnék mindenkit megnyugtatni, egyik küzdősport sem arról szól, hogy szétverjük egymást.:)

Minden sportnak megvan a maga varázsa, szépsége. Nincs olyan ember akinek egyik sport sem tetszik, de olyan sport sincs ami mindenkinek tetszik. Én is sokáig gondolkoztam mit sportoljak. Szintén a tánc ( igaz nem hihop ) és a küzdősportok között örlődtem . Nálam az ökölvívás a nyerő, de ismerem az aikidot is és tetszik. Tényleg jó kis sport, megvan a maga hangulata. Nem tudom milyenek az edzések, de jó önvédelem az tuti. Én a Te helyedben ezt választanám. Remélem örömödet leled majd benne és annyira szeretni fogod amennyire Én a bokszot.

Sok sikert!:)

13/L

2016. aug. 26. 13:53
 14/16 anonim válasza:
*hiphop
2016. aug. 26. 13:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 3. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:
+1 az aikido-nak. Én már 9. éve tanulom, és nagyon szeretem :) 17/F
2016. szept. 3. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!