Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiú, és egy 15 éves lány, aludhat együtt szállodában? Beengedik őket?
Kérdező: egy 18 éves még messze nem felnőtt és egy 15 éves még messze nem érett szexuális kapcsolatra.
(tisztában vagyok vele, hogy a falnak beszélek, de legalább hangozzon el...)
Aludni azt lehet!
Ha a szülők jelentik be őket, de ők nincsenek ott, akkor aludhatnak, tartózkodhatnak.
:-)
Én is avval értek egyet, egy 15 éves lányt ne vigyél ágyba szexuális célból! A szülei megtudják még egy pert is akaszthatnak a nyakadba, mivel te jogilag már nagykorú vagy. Persze a jog figyelme fogja venni, hogy még nem vagy igazán érett, de ez már csak a bírótól függ.
Arról nem is szólva, ha az apja tudja meg, és mondjuk nem egy higgadt fajta... nagyon megütheted a bokád.
Nekem két lányom és két fiam van. Nem vagyok benne biztos, hogy perre vinném az esetet, ha az én 15 éves lányommal történne ilyen. 30 éves harcművészeti tudásomat kipróbálnám a srácon.
Nagy fiamat mindig is óvtam az ilyen helyzetektől, de a kisebbiket is így nevelem, ha eléri azt a kort. Nagylányommal nem volt gond, a kisebbikkel remélem nem lesz.
Leső szexuális kapcsolat estén, az általános elfogadott alsó korhatár a 16-17 éves a szülők részéről, de akkor sem legyen sokkal idősebb a férfi. (akkor a 18-19 még belefér)
A szállodák, hotelek, motelek elbírálása egyéni. Minél patinásabb, annál aggalisabbak az ilyenekre. Egy lepukkadt vidéki, városszéli szálló nagy valószínűséggel beenged titeket, ha jattolsz egy kicsit.
De ha a 18 éves vesz ki egy szobát, majd vendégként felviszi a lányt, nagy valószínűséggel nem kérdeznek semmit. A vendégek igazolványát nem kérhetik el! (De, ha aggályosnak találják a helyzetet, hívhatnak rendőrt. Ha pl. nagyon gyermeteg a lány és feltűnően kiskorúnak néz ki.)
A lényeg: Ha a 18 éves fiú valóban szerelmes a lányba, akkor tud várni 1-2 évet rá. ha pedig csak szexre kell neki, akkor keressen mást.
Utolsó:
Nem, nem lehet bírósági ügy belőle.
Tekintve hogy Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év, így ezen életkort betöltve a személy szabadon létesíthet szexuális kapcsolatot nagykorúval is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!