Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok! Tetszik egy 21 éves fiú! Még csak párszor beszélgettünk, de mindig éreztette, hogy nem akar tőlem semmit! Van rá esély, hogy ez megváltozzon?
Figyelt kérdés
Van akinek ilyen korban ennyivel idősebb volt a barátja? Működött? Egyébként nagyon kedves a fiú, és kb. 17-nek néz ki!2016. aug. 23. 15:09
11/12 anonim válasza:
Én nemrég teljesen bele voltam zúgva egy 14 éves lányba, úgy hogy 24 vagyok. De azért, mert azt hittem hogy van esélyem és ő is adott egy csomó olyan jelet, hogy tetszem neki, sokszor megölelt, mondta is hogy szeret meg ilyesmi. Még rajzolt is nekem egy nagyon szép nagy szívet meg ilyesmi. Aztán összejött mással :(
12/12 anonim válasza:
Ha meg aktualis akkor irhatsz nyugodtan privatot, ott szivesen meselek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!