Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha már harmadszor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha már harmadszor megyek ki a lánnyal?

Figyelt kérdés
Már régebben írok a lánnyal, és szerintem tetszek neki és o is tetszik nekem, ha már harmadszor megyek ki vele akkor már megcsókolhatnám? Igaz, hogy kb. 3 hete nem láttam, de szerintetek? vagy valami tanács?

2016. aug. 20. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Csinálj szilvásbuktát.
2016. aug. 20. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek vagytok?

De búcsúzáskor már biztos lehet.

2016. aug. 20. 17:24
 3/5 2-es vagyok ***** válasza:
85%

Figyelj.. Van olyan, aki 3 perc ismert után is a lány szájában lefetyel, Neked miért ne szabadna? :)

Max megcsap, ha még nem érzi késznek magát, Te meg elnézést kérsz

2016. aug. 20. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőnek inkább tisztázd vele érzésed, és ha neki is ugyan érez nah akkor megcsókolhatod, így nem áll fent arra az esély, hogy felsülsz...
2016. aug. 20. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
×ugyan az az érzései..elöző voltam
2016. aug. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!