Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek jobban vonzó lenne két azonos személyiség közül az, amelyik színész?
Hogy lenne több esélye?:) Lehet híres,de az meg pont rossz. Hirtelen rám irányulna a reflektorfény,hát az ijesztő lenne,főleg ha magyar viszonylatban gondolkodunk.
Emellett pár színész beképzelt,megjátssza magát. Aki a színpadon képes hamis érzelemre,a való életben is képes.Tehát félnék hogy átver.. Az asztalosok meg izmosak :D
Nem úgy van 5-ös, ahogy gondolod. A színpadon játszik a valóságban meg örül, hogy önmaga lehet.
Én a színészt választanám, mivel én is ezen a pályán tanulok és ő megértené, hogy mi hogy megy és nem lenne előítélete mint az előzőnek.
Nem vagyok féltékeny típus, aki kiharcolja magának, abba feltétel nélkül megbízok...
De ha színész lenne a barátom, tuti, hogy nagyon félnék.
Még ha színészetből kéne se fogdosson, csókoljon más lányokat.
Esetleg annyi, hogy a színészeknek kell egy kiállás. (karakteres/helyes arc, jó testfelépítés, jó kisugárzás) És emiatt ők általában vonzóbbak. Az asztalostól ezeket a dolgokat nem feltétlen várják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!