Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek jobban vonzó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek jobban vonzó lenne két azonos személyiség közül az, amelyik színész?

Figyelt kérdés
Tehát, ha két azonos személyiség és az egyik színész, a másik pedig mondjuk asztalos, akkor a színésznek egzisztenciális okokból több az esélye?
2016. aug. 20. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem!
2016. aug. 20. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az asztalost választanám
2016. aug. 20. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Színészek egyébként nem is keresnek jól. Csak a sztárok. Ismert embert meg nem szeretnék páromnak.
2016. aug. 20. 14:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok asztalos, sem színész, szóval nem magamra irányul a kérdés, hanem csak az általános véleményt keresem. Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
2016. aug. 20. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy lenne több esélye?:) Lehet híres,de az meg pont rossz. Hirtelen rám irányulna a reflektorfény,hát az ijesztő lenne,főleg ha magyar viszonylatban gondolkodunk.

Emellett pár színész beképzelt,megjátssza magát. Aki a színpadon képes hamis érzelemre,a való életben is képes.Tehát félnék hogy átver.. Az asztalosok meg izmosak :D

2016. aug. 20. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem úgy van 5-ös, ahogy gondolod. A színpadon játszik a valóságban meg örül, hogy önmaga lehet.

Én a színészt választanám, mivel én is ezen a pályán tanulok és ő megértené, hogy mi hogy megy és nem lenne előítélete mint az előzőnek.

2016. aug. 22. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok féltékeny típus, aki kiharcolja magának, abba feltétel nélkül megbízok...

De ha színész lenne a barátom, tuti, hogy nagyon félnék.

Még ha színészetből kéne se fogdosson, csókoljon más lányokat.

Esetleg annyi, hogy a színészeknek kell egy kiállás. (karakteres/helyes arc, jó testfelépítés, jó kisugárzás) És emiatt ők általában vonzóbbak. Az asztalostól ezeket a dolgokat nem feltétlen várják el.

2016. aug. 22. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem igen hisz en is az vagyok.
2016. aug. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!