Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kosaraznak ki folyton? Miért történik ez folyton velem?
Eddig 3 komolynak tűnő kapcsolatom volt lányokkal, ebből kettő el is jutott az egymás ölébe ülésig, baráti társasággal való filmezés közbeni kézfogásig, nyakrapusziig, de amikor elhívtam randizni, mindegyikük lekoppintott, hogy csak barátként kedvelnek. Pedig mind bőven bedobtak olyan jeleket, amiket biztosra vettem. A legfájóbb, hogy egyikük sem az a tipikus r****c volt, hanem kedves, "jóravaló" lányok. Miért történik ez meg mindig velem?!
Kissé elkeseredett 16/F (Állj a sarkadra és ehhez hasonlóakat pls hagyjátok, nem vagyok túl tisztafejü hozzájuk)
Lehet hogy csak hülyítettek, vagy azt akarták hogy lássák valakivel.
Bocsi, ha esetleg megbántottalak, vagy nyersnek tűnt, de én nem tudok másra gondolni.
Hat itt ezek alapjan a lanyokkal volt a baj...en peldaul nem csinalnek ilyeneket, ha nem akarnek toled valami komolyabbat. De lehet en vagyok a "tul konzervativ", nem tudom mar ebben az elcseszett vilagban. Johettek azzal, hogy ugyan mar, ez semmi stb, de en nem csokolgatnek egy sracot se meg nem ulnek az olebe, ha nem akarnek tole semmit.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!