Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan adjatok tudtára egy fiúnak ha tetszik nektek?
Ha valaki tetszik nekem, többször nézek rá, esetleg keresem a társaságát, mosolygok ha vmi vicceset mond, ha viszont a közvetlen közelemben van, akkor inkább kerülni szoktam a szemkontaktust (nem tudom miért :D) vagy ha róla beszélünk barátnőkkel kissé elfogultabb vagyok Vele kapcsolatban :D de a legkönnyebben úgy veszed észre ha tetszel egy lánynak hogy zavarban van mikor vele vagy... remélem van közte használható példa :DDD
15/L
Szia!
Igaza van az #5. válaszolónak. A testbeszéd sokat elárul. Pl.:
-feléd néz az egyik lába, vagy teljes testével feléd fordul (persze nem csak akkor fordulhatnak veled szembe ha szimpatikus vagy)
-valahogy megmutatja a csuklóját (igen , a csuklóját :D )
Most kb ennyi jutott eszembe erről (a testbeszéd részéről), ha érdekel a téma akkot ajánlom a "Testbeszéd enciklopédiája" című könyvet (ingyen letölthető).
Most jönnek az általános jelek:
-Keresi a társaságodat
-Gyakran szólít a keresztnevedén (nem úgy értem, hogy máskor a vezetéknevedet használja, hanem szimplán azt mondja mondjuk, hogy: Kérlek, gyere ide! - és nem azt, hogy: Bertalan, kérlek gyere ide!)
-Szemedbe néz, tartja a szemkontaktust , vagy ellenkezőleg: Egyáltalán nem néz a szemetbe (izgul, félénk)
-Kedves veled (Kedvesebb mint általában)
-Segítőkész
-Figyelmes
-Nevet a favicceiden :,D
Most így ennyit tudtam kipréselni magamból este 10-kor, remélem segíthettem!
Ui.: Persze a fent említett dolgok akkor is teljesülhetnek, ha a legjobb barátjaként tekint rád..
Uui.: Ha alkalmad adódik a közelébe kerülnöd, akkor megnézheted a pupilláit. Ha nagy mértékben kitágulnak amikor észrevesz akkor vonzódik hozzád.
Uuui.: Az Uui nem érvényes ha hirtelen belép egy sötét helyre (a világosból)
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!