Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek számít hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek számít hogy egy srácnak milyen telefonja van?

Figyelt kérdés
(15-17 éves korosztályra gondolok) Hogy jobban örültök egy Iphone telefonosnak vagy mindegy?

2016. júl. 27. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%

Itt mindenki játssza az agyát, h nem, nem számít, hogy milyen telefon, nem számítanak a külsőségek, de az életben kiröhögik, akinek nincs okos telefonja pl.

Hogy is van ez?

(nekem amúgy nincs okostelefonom)

30L

2016. júl. 27. 11:07
 12/27 anonim ***** válasza:
Ezt te most totál komolyan megkérdezted!? Tényleg?? Esküszöm, nem hiszem el, hogy ez a kérdés komoly lehet.
2016. júl. 27. 11:17
 13/27 anonim ***** válasza:
25%

"Itt mindenki játssza az agyát, h nem, nem számít, hogy milyen telefon, nem számítanak a külsőségek, de az életben kiröhögik, akinek nincs okos telefonja pl.

Hogy is van ez?

30L"

Mondjuk én azt röhögöm ki, aki 30 évesen "L"-nek mondja magát...

2016. júl. 27. 11:18
 14/27 anonim ***** válasza:

Hova fajult ez a világ..

Nem nem számít.

2016. júl. 27. 11:23
 15/27 anonim válasza:
teljesen, mindegy :) az a lényeg, hogy kedves legyen és jó fej 16L
2016. júl. 27. 11:43
 16/27 anonim ***** válasza:
63%

Egy normális lányt nem érdekli a telefon. Viszont! Vannak ezek a tiniribizlik, na őket igen. Volt iPhone 5S-em, abban az időben ha egy buliban elővettem maguktól jöttek oda tucatszámra a (jobbnál jobb) csajok, de ezek kapcsolatra nem valóak és még megsértődtek ha elküldtem őket. Egy fél év után eladtam azt a vackot, vettem helyette egy 3x jobb Sony-t, mostanában már nem jönnek a kis ribik.

15F

Ugyanitt egy normális 15 éves lány kerestetik :DD

2016. júl. 27. 12:21
 17/27 anonim ***** válasza:

Hogy a viharba ne számítana?!

A tekefonjának akarok a barátnője lenni, nem a hozzá cuppant személynek.

Gyengébbek kedvéért: szarkazmus volt.

2016. júl. 27. 13:33
 18/27 anonim ***** válasza:
16: Sony forever:)
2016. júl. 27. 13:36
 19/27 anonim ***** válasza:

Sok barátomnak, rokonomnak nincs okostelefonja, abszolút nem tartom létszükségletnek. Nekem is csak egy régebbi típusú van, telefonálásra használom, már fészbukra sem, mert ha nem vagyok itthon, nem a telefonomat nyomkodom egész nap.

Az iPhone egyébként egy rakás ****, csomó mindenre használhatatlan, és egy csúnya pillantástól már tönkremegy. Simán csak divattelefon, mindenki azért veszi, mert a másik menőnek tartja magát az i-cuccokkal, ezért neki is kell, hogy menő lehessen. De semmivel sem tud többet, sőt, kevesebbet tud, mint pl. egy magas kategóriás Samsung.

2016. júl. 27. 14:10
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

"avontnl nevű felhasználó válasza:

Itt mindenki játssza az agyát, h nem, nem számít, hogy milyen telefon, nem számítanak a külsőségek, de az életben kiröhögik, akinek nincs okos telefonja pl.

Hogy is van ez?

30L"

Téged egészen másért röhögnek ki, nem azért, mert nincs okostelefonod.

2016. júl. 27. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!