Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek számít hogy egy srácnak milyen telefonja van?
Itt mindenki játssza az agyát, h nem, nem számít, hogy milyen telefon, nem számítanak a külsőségek, de az életben kiröhögik, akinek nincs okos telefonja pl.
Hogy is van ez?
(nekem amúgy nincs okostelefonom)
30L
"Itt mindenki játssza az agyát, h nem, nem számít, hogy milyen telefon, nem számítanak a külsőségek, de az életben kiröhögik, akinek nincs okos telefonja pl.
Hogy is van ez?
30L"
Mondjuk én azt röhögöm ki, aki 30 évesen "L"-nek mondja magát...
Hova fajult ez a világ..
Nem nem számít.
Egy normális lányt nem érdekli a telefon. Viszont! Vannak ezek a tiniribizlik, na őket igen. Volt iPhone 5S-em, abban az időben ha egy buliban elővettem maguktól jöttek oda tucatszámra a (jobbnál jobb) csajok, de ezek kapcsolatra nem valóak és még megsértődtek ha elküldtem őket. Egy fél év után eladtam azt a vackot, vettem helyette egy 3x jobb Sony-t, mostanában már nem jönnek a kis ribik.
15F
Ugyanitt egy normális 15 éves lány kerestetik :DD
Hogy a viharba ne számítana?!
A tekefonjának akarok a barátnője lenni, nem a hozzá cuppant személynek.
Gyengébbek kedvéért: szarkazmus volt.
Sok barátomnak, rokonomnak nincs okostelefonja, abszolút nem tartom létszükségletnek. Nekem is csak egy régebbi típusú van, telefonálásra használom, már fészbukra sem, mert ha nem vagyok itthon, nem a telefonomat nyomkodom egész nap.
Az iPhone egyébként egy rakás ****, csomó mindenre használhatatlan, és egy csúnya pillantástól már tönkremegy. Simán csak divattelefon, mindenki azért veszi, mert a másik menőnek tartja magát az i-cuccokkal, ezért neki is kell, hogy menő lehessen. De semmivel sem tud többet, sőt, kevesebbet tud, mint pl. egy magas kategóriás Samsung.
"avontnl nevű felhasználó válasza:
Itt mindenki játssza az agyát, h nem, nem számít, hogy milyen telefon, nem számítanak a külsőségek, de az életben kiröhögik, akinek nincs okos telefonja pl.
Hogy is van ez?
30L"
Téged egészen másért röhögnek ki, nem azért, mert nincs okostelefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!