Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nekem illene rakerdeznem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem illene rakerdeznem?

Figyelt kérdés
Felvettem a kapcsolatot egy lannyal, akivel szimpatizaltam. Haromszor beszeltunk kb. 10 nap alatt, mindig en irtam ra, de volt tema, es a kozos nevezo is meg van. Viszont tegnap kicsit vontatottnak ereztem a beszelgetest a vegefele, (Nem annyira szeretek chatelni, nehez temat talalnom) Ezert megkerdeztem, hogy nem akar-e talalkozni, azt mondta, hogy benne lenne, de meg nem tud jo napot a hetre, szoval meg beszelunk.De erezhetoen orult a kerdesnek. (En se tudok szamomra jo napot egyenlore.) Szerintetek o neki kellene irnia, vagy nekem? O 19 eves, en egy evvel fiatalabb vagyok. (Ekezetekert bocsi)
2016. júl. 25. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj háromszor beszélgettetek 10 nap alatt az nem valami nagy szám, én amikor udvaroltam barátnőmnek az első 10 napban lese tudtunk akadni egymásról. Egyenlőre szerintem csak próbáld meg jobban megismerni.
2016. júl. 25. 12:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat te szerencses voltal, de en ugy tudom, es erzem, hogy nem jo dolog egybol raakadni egy csajra, es mindennap csevegni vele kezdetben. Erezze o is a "kihivast".
2016. júl. 25. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:

ha akarsz valamit akkor tedd meg...

nem minden lány egyforma, lehet nem is mer írni

pacsi x)

2016. júl. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!