Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Baj ha a fiúval nem tudunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a fiúval nem tudunk semmi újról beszélni, csak replikázunk a másiknak a felhozott témájára?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, életemben először először voltam ezzel a fiúval randin (neki is első volt), úgy gondoltam ez első alkalommal nem baj, nem ismerjük egymást annyira hogy ne legyenek kínos csendek. De második alkalommal észrevettem hogy semmi új dologról nem beszélünk. Ha ő felhoz egy témát, ő mondja a sajátját, én meg mintha egy versenyben lennék, mondom neki az enyémet mintha felülírhatnánk egymást. Én nem vagyok vagány csaj, bár nagyon szeretnék, és nincs tapasztalatom ilyen téren de úgy gondolom hogy fontos lenne EGYÜTT szerezni új élményeket és poénokat. Segítsetek kérlek hogy ti ezt hogy látjátok, esetleg tippeket és sztorikat. :) lehet hogy ez a második randi után még korai megérzés vagy nem tudom, ezért kérdezem meg tőletek.

2016. júl. 23. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

mondhatod te is a magadét, de ha tudsz akkor releváns sztorit hozz fel, pl ha mesél egy vicces sztorit ami akár vele akár ismerősével történt meg, akkor válaszképp te is egy ilyen sztorit tudsz lőni, onnantól meg már menni fog magától, csak arra kell figyelni hogy felvedd a fonalat:D

lehet kicsit több idő kell hogy megnyíljatok egymásnak és ki tudjatok bontakozni

sok sikert:D

2016. júl. 24. 00:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne add fel, lehet, hogy így elsőre annyira nem éreztetek egymásra vagy mindketten kicsit zavarban voltatok. Még adj esélyt magatoknak, néhányszor találkozz vele még, aztán ha később se tudtok egymásra hangolódni, akkor érdemes elgondolkodni, hogy ez megéri-e.

Sok sikert!

2016. júl. 24. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!