Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Edzővel ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edzővel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedési vagy pasizási szempontból járok edzeni és ha ott is vagyok végzem a dolgom, különösebb bedzélgetés nélkül etc. De most termet váltottam és megkértem az egyik ott dolgozó srácot, hogy segítsen nekem és nagyon szimpatikusnak találtam.

Bár eddig ugye sose beszélgettem senkivel se ilyen helyen, csak a köszönés és ennyi, de ő kezdeményezett beszélgetést, igaz csak a kondizásról, de nekem megtetszett eléggé.

Szerintetek mit tegyek? Vagy egyáltalán nem illik ilyen helyen ismerkedni és hagyjam?

L

2016. júl. 12. 12:45
 1/2 A kérdező kommentje:
beszélgetés*, bocsi
2016. júl. 12. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
De-de lehet ismerkedni..
2016. júl. 12. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!