Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés az első csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az első csók?

Figyelt kérdés
Még nem csókolóztam de milyen érzés és hogy kell rendesen csinálni ? Előre is köszönöm.rossz válaszoktól kíméljetek!!

2016. júl. 7. 08:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Először a simával probálkozz, ha belejösz jöhet a nyelves.
2016. júl. 7. 10:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm
2016. júl. 7. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem az első váratlanul ért. Többször elmentünk sétálni, és egyszer elköszönésnél megcsókolt. Örültem neki, de igazán csak pár alkalom után jöttünk bele.

L

2016. júl. 7. 12:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó érzés lehetett :-)
2016. júl. 7. 13:19
 15/15 anonim válasza:
Fuu nekem az első borzalmas volt xd szétnyalta a képem a barma de még az állam is tiszta nyál volt, aztán ő ilyen kérdőn rám nézett, szóval kegyes hazugság, rámosolyogtam, jelezve ezzel azt, hogy jól csókol, erre ő közelít felém újból, es mivel nekem egy is bőven elég volt, egyet hátra léptem, mert basszus ígyis tiszta nyál vagyok, ERRE LEFEJELEK EGY FÁT MERT OTT VOLT MÖGÖTTEM, ÉS MIKOR HÁTRA LÉPTEM PONT ELTALÁLTA A BUKSIMAT, és a leggázabb, hogy nem nevetett, szóval ha ez nem ciki, akkor semmi sem az xd
2016. júl. 15. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!