Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jo társkeresőt?
Olyat ami nem tünteti fel a facebookomon.
A válaszokat előre is köszi
Skacok a Tinder nem mutatja a faced! :)
16L
Biztos???
Nem szeretnék leégni az ismerőseim előtt.
Facebookon nem látják, hogy Tinderezel és Tinderen sem látják a FB-dat. Instagrammal lehet úgy összekapcsolni, hogy Tinderen látják mi az Insta címed és úgy is megtalálhatnak, de ez sem kötelező.
az egyetlen gáz Tinderrel, hogy automatikusan húzza át a képeket FB-ról, úgyhogy amikor regisztrálsz, rögtön nézd meg, hogy miket húzott át és töröld, amit nem akarsz, mert furcsán tud kijönni és hülyének nézhetnek, ha nem foglalkozol vele rögtön (én így jártam és volt is belőle kis félreértés)
akik Tinderen megtalálnak ismerősök, azok előtt meg nem lehet ciki, hogy ott vagy, hiszen ők is ott vannak, szóval nekik legalább annyira cikinek kéne érezniük.
viszont arról megoszlanak a vélemények, hogy a Tinderen mennyire lehet normálisan ismerkedni és komoly kapcsolatot kialakítani és mennyire csak egy alkalmas szexpartner keresésre használják az emberek. valószínűleg ez esetenként változik és neked kell kitapasztalni, hogy kiket és mire sikerül találni.
Értem..
Kösziii....
Még egy kérdés!
És ha új email címem van és azt használom, akkor nem tölt fel semmilyen képet?
Az új enail címhez nincs facebook!!
Érted??
Ilyet lehet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!