Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/hova hívjam el randizni a csajt aki tetszik nekem?
Van egy lány osztálytársam aki már kb január óta tetszik, de nem nagyon mondtam még meg neki.. Eddig egy pasija volt, kb 3 hétig tartott a kapcsolata de vége is lett mivel volt egy zavaró tényező, na de mind 1.
Én azt gondolom hogy van esélyem nála, szoktam így rácsiszolódni a témára, pl beszélgetek vele sokat, stb..
Tudnátok tanácsot adni hogy hova vigyem el randizni?
Ne írjatok nagy dolgokat, falun élünk, van egy "Büfé" itt a községben arra gondoltam hogy most úgyis meg az EB elhívom meccset nézni, fagyizni. stb..
(TROLLOK OFF)
14/F
Tökéletes amit leírtál, elhívod meccset nézni.
Az azért beszédes, hogy nem volt még tartós kapcsolata, szóval ne lepődj meg ha ez sem lesz az.
1. válaszolónak: Semmi nehéz nincs azon, de HOVA hívjam el?
2. válaszolónak: IMÁDJA a focit, és úgy gondolom hogy ha elhívnám fagyizni, még lehet hogy maradnánk és beszélgetnénk ott a meccs alatt. Múltkor pl. a magyar meccsen is ott volt.. :)
Ötletek még esetleg?
Egy kis gond akadt... van egy gyerek, 22 éves és a lány vele barátkozik... Rohadtul irritál engem a kölyök, kb 40 km-re lakik a falutól ahol Én és a lány lakom és még átakart a kis csicskához menni..
Szerintetek mit tegyek hogy ne legyen kettőnk között Ő zavaró tényező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!