Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki azért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Tegnap este kimentem egy barátommal sétálni már régebb óta ismerem és eléggé jóba vagyunk. Elmentünk sétálni beszélgettunk kifeküdtünk csillagokaz nézni és szedett nekem egy virágot hogy ezt nekem szedte és vigyem haza. Aztán leültünk beszélgetni ölelgetett , és a kezét mindig a combomra tetta a kezem mellé majd később megfogta a kezemet. Sokszor megölelt hosszas időkre mikor fogta a kezem és az arcomra , vagy a hajamra adott puszit , és mindig szagolta milyen jó illatom van. Mikor megpróbáltam elengedni a kezét kis idő után újra megfogta. És később már kézen fogva is sétáltunk . Annyira jól éreztük magunkat hogy már kezdett világosodni mire hazaértünk. Tetszem neki ? Azt várja hogy én is adjak neki egy puszit vagy milyen jelet vár?2016. jún. 25. 11:45
1/4 likebike válasza:
Belédzúgott:)).Ha tetszik neked(úgy tűnik),akkor vágjatok bele.
2/4 anonim válasza:
Igen tuti h tetszel neki :D eleg sok jelet adott erre es most te is viszonozd ezt :')
De ugye nem csinal ilyeneket mas lanyokkal?
3/4 A kérdező kommentje:
Egy éve még nagy csajozós volt de rájött hogy nem az az élet , és pont tegnap beszéltünk arról hogy szeretne barátnőt de inkább csak olyat akit ismer már egy ideje és engem már több éve ismer , de mondta azt is hogy nem szeretett kapcsolatokba bele kezdeni mert nem 2-3 hónapot szeretett volna csak ... De már nem csinálja azt mint régen hogy mindig csajozik és több csajjal kavar . :) Nagyon sokszor volt úgy hogy csak nezett bele a szemembe hosszú ideig aztan csak megölelt és adott egy puszit . Elvileg ma este is megyünk ki sétálni úgy mint ma , akkor esetleg milyen jelet adjak le neki ? Vagy mit tegyek hogy esetleg megcsókoljon ?
2016. jún. 25. 12:26
4/4 likebike válasza:
Bújj oda hozzá és kezdeményezd a csókot:).De szerintem meg fog téged előzni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!