Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, de hogyan hívjam el és hova?
Figyelt kérdés
13/F Tudom, azt mondják, hogy fiatal vagyok, de "jó munkához idő kell". Tehát... szoktunk beszélgetni FB-n, de néha élőben is, 3 éve ismerem, jobban mint más osztálytársaimat. Az a baj, hogy vége van a sulinak és kifutottam az időből, mert ott tudtunk volna többet társalogni, közelebb kerülni egymáshoz. Az egyetlen út ahol el tudom érni az a FB, de elég ez arra, hogy ne kelljen mindent újrakezdenem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 20. 10:40
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem akkor facebookon nyugodtan elhívhatod ebben az esetben és mivel nyár van (szerintem) a fagyizás egy jó ötlet lenne. :) Remélem ezzel tudtam segíteni, sok sikert! ^^
2/5 anonim válasza:
Hé, Rocky, tudod mit? Vidd az állatkertbe! :D
3/5 anonim válasza:
Vidd el sétálni, sütizni vagy fagyizni :D
4/5 A kérdező kommentje:
Egy dolgot elfelejtettem mondani, kicsit overweight (duci és szinonímái) vagyok, de fogyok,ő pedig vékony, szóval nem lehet hogy ez kicsit rossz fényt vetne rám a szemében?
2016. jún. 20. 23:07
5/5 anonim válasza:
Nem nyugodj meg minden az onbizalmadon mullik meg h mennyire vagy magabiztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!