Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog vagy nem?
Miért van az,hogy félek beszélni lányokkal,vagy ha tetszik egy lány akkor sem merem elhívni sehova mert ez a három dolog fordul meg a fejemben:
1.kinevet és ott hagy
2.valami sértés kisséretében küld el
3.csak simán visszautasít
Ez nem a sikerről szól.
Olyan ez mint a (utálom sajnos ezt a sportot, de mivel srác vagy, jó példa lesz) foci!
Nem azért játszol, hogy nyerj, hanem azért, mert szereted rugdosni azt a golyót!
A csajozás sem arra megy ki, hogy minden nővel, akivel beszélgetsz, elvedd feleségül!
Élvezni akarod a pillanatot, belerúgni a labdába, és játszani a szavakkal (flört) egy jót.
Ha az ellenfél béna, nem akar/képes veled játszani, akkor ne te érezd magad rosszul. Te rugdosod a labdát, ha nálad van, és ennyi a dolgod!
Keress olyan "csapatot", akivel lehet játszani. Keress olyan embereket (és itt már szóba jöhetnek a lányok), akikkel lehet beszélgetni arról, amit közösen szerettek!
25f
lehet igazad van?de én azért csinálok valamit,hogy nyerjek.
Amíg fociztam,addig sem azért csináltam,mert jó,hanem,hogy nyerjek.
Ha bepróbálkozok pl.:5 lánynál,és mind az 5 nemet mond,akkor nyilván velem van a baj.
Ha beszélgetek lánnyal,nem az a célom,hogy a feleségem legyen,de 1 éjszakás,1 hetes,1 hónapos "kapcsolatkora" nincs szükségem.
Ez a baj, hogy nyerni akarsz. Hány világsztár focistát ismersz, és hány "sose nyert" alakot?
Tiszta sikertelen hozzáállás a nyereségért focizni. Mégis mért rúgsz bele a labdába állandóan?
A csajoknál mért nem mersz labdába rúgni? Ez is sikertelen lesz...
Érthetetlen a foci szereteted akkor! :))
Hát nem tudom,a fociban,azzal,hogy úgy álltam hozzá,hogy nyerni akarok,nem volt sikertelen
mivel:lettem legjobb játékos,nyertem okleveleket,érmeket,lettünk bajnokok veretlenül stb...
és nagyon fontos különbség,hogy a labda nem érti félre,hogy mit akarok.
Csak egy példa:
Múltkor a kolléganőm,rosszkedvű volt.
Ezért annyit mondtam, "nem tűnsz túl vidámnak.Mi a baj?"
erre a válasz hadjál békén,ne szekálj te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!