Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez normális dolog vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog vagy nem?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy félek beszélni lányokkal,vagy ha tetszik egy lány akkor sem merem elhívni sehova mert ez a három dolog fordul meg a fejemben:

1.kinevet és ott hagy

2.valami sértés kisséretében küld el

3.csak simán visszautasít

2016. jún. 14. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez nem a sikerről szól.

Olyan ez mint a (utálom sajnos ezt a sportot, de mivel srác vagy, jó példa lesz) foci!

Nem azért játszol, hogy nyerj, hanem azért, mert szereted rugdosni azt a golyót!

A csajozás sem arra megy ki, hogy minden nővel, akivel beszélgetsz, elvedd feleségül!

Élvezni akarod a pillanatot, belerúgni a labdába, és játszani a szavakkal (flört) egy jót.

Ha az ellenfél béna, nem akar/képes veled játszani, akkor ne te érezd magad rosszul. Te rugdosod a labdát, ha nálad van, és ennyi a dolgod!

Keress olyan "csapatot", akivel lehet játszani. Keress olyan embereket (és itt már szóba jöhetnek a lányok), akikkel lehet beszélgetni arról, amit közösen szerettek!

25f

2017. márc. 2. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:

lehet igazad van?de én azért csinálok valamit,hogy nyerjek.

Amíg fociztam,addig sem azért csináltam,mert jó,hanem,hogy nyerjek.

Ha bepróbálkozok pl.:5 lánynál,és mind az 5 nemet mond,akkor nyilván velem van a baj.

Ha beszélgetek lánnyal,nem az a célom,hogy a feleségem legyen,de 1 éjszakás,1 hetes,1 hónapos "kapcsolatkora" nincs szükségem.

2017. márc. 2. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez a baj, hogy nyerni akarsz. Hány világsztár focistát ismersz, és hány "sose nyert" alakot?

Tiszta sikertelen hozzáállás a nyereségért focizni. Mégis mért rúgsz bele a labdába állandóan?

A csajoknál mért nem mersz labdába rúgni? Ez is sikertelen lesz...

Érthetetlen a foci szereteted akkor! :))

2017. márc. 3. 07:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,a fociban,azzal,hogy úgy álltam hozzá,hogy nyerni akarok,nem volt sikertelen

mivel:lettem legjobb játékos,nyertem okleveleket,érmeket,lettünk bajnokok veretlenül stb...

és nagyon fontos különbség,hogy a labda nem érti félre,hogy mit akarok.

Csak egy példa:

Múltkor a kolléganőm,rosszkedvű volt.

Ezért annyit mondtam, "nem tűnsz túl vidámnak.Mi a baj?"

erre a válasz hadjál békén,ne szekálj te is.

2017. márc. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!