Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira mit vigyek?
Teljessen igaza van ez előttem való hölgy kritikájára a csókkal kapcsolatban. Ezt én sem ugy gondoltam , mint ahogy értelmezte. Természetessen nem kötelező az első randin. Viszont igen is ell kell hogy érd az elkövetkező néhány randin. Egy csók mindig is megerősiti a kapcsolatot, de ehez két ember szükséges,Várd ki a pillanatot, és legyen bátorságod.
Ajándékot ne vigyél ELSŐ randira!!! HA mégis, figyeld a nő reakcióját. tudni fogod hogy miért ellenzem. Nő imádja ha figyelmes vagy , imádja a meglepetéseket , ajándékokat. Második randin meglepheted valami aprósággal ,biztossan örűlni fog .
Az első randira jó időben ne menj szórakozó helyekre,éttermekbe stb....Legyetek kint a szabadban , kevesebb a zavaró tényező, jobban tudtok egymásra figyelni.
Sok szerencsét!
Kedves Robert!
"Az" a hölgy vagyok.
Akkor elnézést, félreértettem, de nekem úgy jött le, hogy mintha - kötelező - lenne ezt a lépést meglépni a fiúnak/férfinak, ha tetszik, ha nem. Pusztán a "megerősítés", vagy visszaigazolás miatt. De ezzel azért nem értek egyet, mert nem mindenki akarja olyan tempóban, hiába is tetszik mondjuk az adott fiú/férfi. Hiába tetszik, azért első randin mégsem akarja, mert lehet második randin egész másképp gondolja, vagy még nem alakult ki benne, hogy hagynia kellene magát megcsókolni. Nem szeretem az ilyesfajta elvárásokat, mert rettenetesen tévút, és egyáltalán nem arról szól, hogy akkor már nem is tetszik... És emiatt teljesen téves következtetéseket vonnak le mondjuk egyesek, és akkor pont emiatt rontódik el az egész... Tudom, hogy vannak ilyen hülye oldalak amik ilyesmire sarkallják és bíztatják a férfit, hogy tedd meg, mert, ha nem akkor nem vagy "tökös", vagy nem tetszel neki. De ez baromság.
Az előzőekkel persze nem is azt akarom mondani, hogy - esetleg - teljesen kizárt lenne az első randin való csókolózás. Csak nem szabad valamire "számítani", főleg, hogy nem is ismeritek egymást.
Nyilván, ha valakinek az a célja - akár nő létére is -, hogy le akar feküdni az illetővel és csak "egy éjszaka", akkor már aznap lehet csók :) Mert akkor ez erről szól. Én ennél picit "bonyolultabb" vagyok, ha én tartalmas kapcsolatot akár csak feltételezek is egy adott férfiról, hogy vele esetleg el tudom képzelni, akkor nem biztos, hogy akarom is, hogy megcsókoljon első napon. Szerintem pont az a szép, hogy úgy alakulgat, hogy már picit ismeritek egymást, mert akkor lehet azt mondani, hogy már jobban vonzódsz hozzá, mint először :) Hisz kicsit jobban ismered, mint először és ezzel együtt kelti fel az érdeklődésed, nem pedig visszafelé mínuszba lép 2. alkalommal a természete, megnyilvánulásai miatt :) Ellenkezőleg.
Az, hogy megerősíti, azzal én is tökéletesen egyetértek. De nem mindegy mikor és milyen körülmények között csattan el, mert, ha túl korai fázisában amikor még a nő/lány nem készült fel, akkor visszájára fordulhat.. Az egyik még nem tart ott, a másik már mindent akar. Tehát ezt nagyon is érezni kell. Ha a felek egymásra vannak hangolva, vagy egymásnak teremtődtek ilyen téren is, akkor ebből tutira nem lesz gond! Mind a kettőnek akkor fog eljönni :)
Ajándékot egyáltalán nem kötelező vinni, ez tény és való, DE jólesik.
Viszont abban is igaza van Robertnek, hogy a másodikon biztos jobban esik majd ez a gesztus, mert akkor már, mint pl. nők esetében a csóknál ott ez úgy a férfiaknál talán úgy lehet ahogy Robert írja? Lehet, hogy NEKI pedig ez számít egy picit mérföldkőnek, hogy amikor már jobban ismeri, és ezzel együtt IS ahogy megismerte még jobban vonzódik, AKKOR fog apró ajándékot vinni. Lehet igaza van.
De kétségkívül tény, hogy egy nő belül "olvadozik", ha kedves gesztusra lel már az első pillanatban is.
Hiába nincs még benne "érzelem". Ezt a nő is pontosan tudja - nem hülye -, de itt a gesztust magát értékeli, és ezzel kicsit felértékelődik a férfi belső tulajdonsága is ezzel.
Mindenesetre egyik sem rossz, vagy jobb a másiknál :) Nekem mind a két magatartársforma teljesen elfogadottnak tűnik és jónak minősül :) Lehet nem is tudnék választani, hogy melyik a jobb.
A kinti programmal is teljesen egyetértek :) Engem bevallom az eléggé feszélyezne, hogy körülöttem asztalok, és lépéstávolságban vannak emberek, és akkor saját magamról kellene beszélni ami viszont egyáltalán nem tartozik másokra...
Nekem ilyen szempontból sokkal szimpatikusabb egy séta valamilyen normálisabb (netán! szép) környezetben, és közben, ha elhaladtok valami mellett, akkor természetesen meg kell kérdezni a lányt/nőt, hogy szeretne-e inni valamit, fagyizni, stb.
Tehát a lényeg: legyél kedves, udvarias, (humoros is persze és még egy sor tulajdonság) ha pedig ez "süket" fülekre talál, akkor lépj tovább, nem ez a lány lesz életed szerelme.
Bunkó nővel semmiféleképpen ne kezdjen értelmes, normális, udvarias ember, ha ez menet közben derülne ki, akkor pedig tipli...
Ha már ennyit koptattam a szám és segítettünk neked kérünk beszámolót is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!