Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker/punk/metalhead fiúk, ti milyen párt választotok magatoknak? Rocker lányoknak előnye van? Pop/mindenféle/house/stbt hallgató fiúk, rockerlánynak lenni hátrány nálatok?
Korábban eléggé rocker voltam,igaz ez a külsőmre nem terjedt ki. Aztán már ismertem az összes olyan rock,metal bandát ami bejön. És szép lassan kifogytam a friss zenékből. Ezért lettem mindenthallgató,néha megtetszik pár house szám,akár country,akár rap vagy pophoz hasonló normális szám.
De nyilván előny egy rocker lány. De én inkább úgy választok hogy a külsőjére ne igazán terjedjen ki a zenei ízlése. Mondjuk egy piercing,tetoválás vagy festett haj nem akadály de azért vannak extrém esetek mikor azt mondom hogy na őt inkább kihagynám.
Exem pl pop,house zenéket hallgatott de megkedvelte a rockot,én pedig az ő zenéjét.
De ha szeretek valakit akkor olyan mindegy milyen zenét hallgat...
Röpke 2,5 évet késik a válaszom ugyan, de tetszik a kérdés, gondoltam válaszolok.
Nem hívnám magam rockernek, de a zenéknek amiket hallgatok a 80%-a rock (ideértve az alternatív rockot), ezen kívül pár rapet szeretek (de csak magyarul), van egy csekély számú kivétel a popot és az elektronikus zenét illetően, de rengeteg mindenre nyitott vagyok (népzene nagyon, katonai indulók is néha becsúsznak ha a kedvem úgy tartja:D).
Nagyon fontos nekem mit hallgat a lány. Ha érdeklődik az alternatív világ iránt, nem a tömeg része, akkor ennek tökéletes tükrözője hogy milyen a zenei ízlése. Valahogy nekem nyélből szimpatikusabb az, aki jó zenét hallgat ;)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!