Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljaak ha tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljaak ha tetszik egy srac de nem akarok kezdemenyezni?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit rengetegszer lattam mar es mindig nagyon szemezunk es en nem szeretnek kezdemenyezni mert o a fiu.. szerintetek? lenne ertelme kezdemenyezni vagy hagyjam a francba?
2016. máj. 29. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem akarsz kezdeményezni? Ez már nem 18. század, hogy a fiúknak kell lèpni először..

Az kezdeményez,aki szeretne valakit a másiktól, nem értem miérr nem lehet ezt felfogni.

Ha nem mész oda hozzá, akkor 5 év mulva vagy akár korábban meg fogod bánni, és szidni fogod magad, hogy jaj miért nem mentem oda hozzá.

Kezdeményezz te! Nincs ebben semmi ciki dolog

2016. máj. 29. 14:40
 2/5 anonim válasza:

Fiú vagyok és nem biztos hogy ezzel fogok segíteni de megpróbálok.

Engem ablegtöbb lány úgy közelített meg, gogy néha kért valami kisebb szívességet, beszélgetett velem néha. Egyszer jöttek oda valami ürüggyel beszélgetni, azután én is odamentem dumálgatni. Vagy elnevették magukat egy-két poénomon, egyből felkeltették a figyelmem. Ilyen kis apróságokkal. Nyilván ezek akkor működnek ha ismered és néha egy légkörben vagytok. Ha nem ismered akkor nehezebb. A ráírok facen verziót nem ajánlom, mert volt hogy rámírt, nem tetszett, nagyon nem, de tudtam hogy erőszakos, nem írtam vissza. Nagyon összetört miatta. Te is össze fogsz ha netalán nem jösz be neki, és visszautasít facen. Ha viszont az elején említett módszereket használod, akkor nem, mivel nem nyilvánvalóan vallod meg neki hogy bejön, hanem pedzegeted. Például:

-Szia, ideadod a házid légyszi? - mondod te

Válasz 1)

-Nem tetszel nem viszonzom az érzést kopj le.

Válasz 2)

- Ja, odaadom / Nincs kész nekem se bocsi.

Nyilván a második variációk a reálisak.

Így nem fog visszautasítani. Ezeket próbáld meg, ismerkedj meg a baráti körével, ez is megoldás, ebből látni fogod hogy bejösz-e neki. Ha úgy látod igen, akkor csak folytasd, egyszer járni fogsz vele, egyre nagyobb dolgokat kérsz, többrt dumáltok, minden jó. Ha továbbra is tartózkodik, pár hónapnyi kiheverés vár rád. Másik félként így tusom elképzelni a helyzeted. Renélem segítettem valamit.

2016. máj. 29. 18:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! sokat segitenek tenyleg :)
2016. máj. 29. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, azóta eltelt négy év. Végül megszólítottad? Lettek gyerekeitek? :)
2020. okt. 12. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
6 év múlva lett valami?:)
2022. okt. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!