Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a kékszemű lányok?
Figyelt kérdés
14/l2016. máj. 25. 15:46
2/10 anonim válasza:
De mennyire! A kék akámelyik hajhoz jól áll :D
3/10 $$$$$ válasza:
Hát persze :)
A kék szem gyönyörű :-) . Főleg ha még szőke haj is társul hozzá :D .
15/F
4/10 anonim válasza:
zöld párti vagyok
sok kék szeműt ismerek,de nem tetszik
5/10 anonim válasza:
Jó olvasni a válszokat :'D Eddig azt gondoltam, mindenki barna szem-párti.
6/10 anonim válasza:
De még mennyire. Ahogy az összes többi is. Nem ez dönti el; a szemszín nem az a fajta adottság, amin olyan könnyű lenne változtatni.
21F
7/10 anonim válasza:
Én barna párti vagyok, de olyat mondok neked, hogy meg fogsz lepődni: nagyon nem a szem a lényeg, hanem az összkép. :) jó mondjuk voltam már szerelmes egy szem miatt, de akkor is.
8/10 anonim válasza:
most engem azért szavaztatok le mert szerintem a zöld szebb mint a kék? sajnállak titeket
9/10 anonim válasza:
Nekem is a zöld jobban tetszik +1
10/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy milyen a lány szeme. Felőlem kancsi is lehet, a fő hogy milyen a lelke. A szívét kell nézni és nem a külalakot.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!