Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak mi a véleménye a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak mi a véleménye a "sznob" fiúkról?

Figyelt kérdés

17 éves leszek és másnak tartom magam, mint az átlagos korombeliek. Sokkal műveltebbnek és a műveltségre fogékonyabbnak tartom magam. Míg másoknak a bulizás, a piálás és a minék több csaj megszerzése a cél, én addig szívesebben elmegyek színházba, vagy akár operába és a minőségi dolgok kedvelője is vagyok. Szeretek ritka ételeket készíteni és, ha már "piálás", akkor a bort szeretem. Szeretek olvasni és érdekel a reneszánsz Itália is, amiről szeretnék most minél többet megtudni.

A szűk/szakadt nadrág, kivágott rózsaszín póló és tornacipő helyett, szeretek kicsit elegánsabban öltözni. Farmer ing, vagy iskolában inkább egy szolidabb pullover.

Elsőre kicsit nagyképűnek tűnhetek ezek alapján, de a való életben ezt nem demonstrálom nyíltan, hiába tudom, hogy intelligensebb vagyok másoknál (mind izlésben, mind intellektuàlisan).

Annyira a lányokért sem vagyok oda, persze vannak kivételek, sokan megfognak, de nem izgatnak a futókapcsolatok, most mégis érdeklődni szeretnék, hogy ezek alapján egy fiú milyen benyomást kelt? Maga a stílusa és személyisége.

2016. máj. 21. 22:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A sznob jelzőt használta rám pár közeli ismerősöm (nem negatív jelzőként), de tudom a jelentését. Azok sznobok akik például csak azért járnak operába, hogy aztán elmondhassák, hogy ott voltak. Ezt erőltetettnek tartom kicsit. Ha valaki nem szeret valamit, akkor nem kell felületesnek lenni és csak azért is azt csinálnia, hogy műveltebbnek tűnhessen.
2016. máj. 21. 22:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy nem volt cél, de baromira egoistának és sznobnak talállak a kérdés alapján. Tényleg mintha lenne benned egy jó nagy adag lenézés mások iránt. Elhiszem hogy nincs, csak egy felületes szemlélőnek nem ez fog lejönni. Nem írhatod ki a homlokodra jó nagyba hogy "Nem vagyok sznob, a világ hülye" :D

Én amúgy ezt átérzem valamennyire, bár nálam inkább az van hogy elsőre mindenki ijesztőnek,furának, hülyének, agresszívnak tart. Őszintén szólva cserélnék veled, inkább legyek egómanó mint tahó "rosszkislány" :D

Annyit tudok ajánlani, hogy próbálj nyitni az emberek felé amennyire lehet, egyszer csak észreveszik hogy nincs veled probléma.16/L

2016. máj. 21. 23:19
 13/26 anonim ***** válasza:
60%

"#3-as. A méretem átlagos, kinézetemről meg nem nyilatkozok. Idáig nem mondták volna, hogy gond van vele, bár ez nem értem, hogy hogyan jön ide."

Nem a #3-as vagyok, de ezt a kijelentésedet nem bírom szó nélkül hagyni :D Még szép, hogy nem mondták, vagy te hogy gondolod? A ronda embereknek odakiáltanak az utcán, hogy "Hú bammeg milyen rusnya vagy!"? :D

Viccem kívül,nekem nagyon taszító vagy. Intelligensebbnek, ízlésesebbnek, összefoglaló néven jobbnak gondolod magadat másoknál, csak mert operába jársz és nem hordasz félcipőt (Egyáltalán mi a bajod a félcipővel? Véleményem szerint nagyon szexi egy fiún. :D) Messziről érződik az írásodból, hogy te valami megváltónak képteled magadat, csak mert nem bulizol és piálsz, de nekem nem az jött le a szövegedből, hogy így mennyire meg vagy elégedve az életeddel, hanem szívesen kirúgnál a hámból, csak hát nincs rá lehetőséged. Jó tudni, hogy a reneszánsz Itália érdekel, de ez nekem nem mond semmit, full közömbös tény, nem is értem, miért kellett leírnod. A személyiségedről annyit tudunk, hogy te ilyen nagyon "művelt" fajta vagy, meg, hogy minél "szebben" fogalmazol ("demonstrálom"), annál okosabbnak képzeled magad. Mi a véleményed a rasszizmusról, a homofóbiáról, a világ jelenlegi helyzetéről, az élet nagy dolgairól? Hogy viselkedsz társaságban? Mit tartasz fontosnak egy lányban? Ez lenne a fontos, nem az, hogy szoktál színházba járni, ki nem?

Nekem unszimpatikus vagy, meg gondolom valami helyes se lehetsz, ha ennyire titokzatoskodó kedvedben vagy a külsőddel kapcsolatban.

Nekem ne mondd, hogy nincs igazam, mert akkor még egy dolog ellened, hogy félreérthetően fogalmazol.

15/L

2016. máj. 21. 23:31
 14/26 anonim ***** válasza:
69%

Olyan mintha nem vállalnád saját magadat és ezért felhúzol egy ilyen tömeg képet magad köré. Mint az emósok meg a rockerek. Mindegyikük egyformán öltözik és egy réteghez tartozónak vallja magát. Ahogyan te is leírtad csak a saját rétegedhez viszonyítva. Nem lehet tudni mi vezetett ide, lehet h a ma divatos emberek sértettek/aláztak meg téged (gondolom, mert negatívan írtál róluk).

Miért kell másokat lenézni valamiért?

Senkiről sem tudhatod hogy miért jutott oda ahova... Mindenki jobb akar lenni másoknál! Egyesek úgy hogy másokat tűntetnek fel negatív színben, mások pedig magukat építik. Rombolni könnyebb.

Az írásod is negatív. Miért ne lehetne csajozni? Bemagyarázod magadnak, becsapod magad, amivel az egódnak magyarázod, hogy ne csökkenjen az önbecsülésed, ezért felhúzol egy falat ami az adott pillanatban működik csak hosszútávon nem.

Ezt én gondolom így, egy válaszoló vagyok a sok közül, persze ha te így érzed jól magadat a saját bőrödben miért ne? Ne foglalkozz mások véleményével mindaddig amíg több oldalról nem hallod ugyanazt!

De minden helyzetben úgy dönts ahogy neked a legjobb és ahogy te éreznéd magad a legjobban. Ezt csak te tudod hogy neked mi jó és mi nem.

Gondoltam hogy segítek neked, még ha rossz érzéssel tölt is el téged, mert én is voltam a helyzetedben, a változáshoz pedig észbe kell kapni, ami csak a fájdalom által jön létre. Pl. amikor megtanultad h ne nyúlj a tüskés rózsához stb.

Nyilván ez sok ember önérzetét bántani fogja, nincs vele semmi baj, mindenki először magába néz és a saját hibáit veszi észre. A pontozásból legalább kiderül ki küzd hasonló problémákkal. :)

Sok sikert! :)

2016. máj. 21. 23:45
 15/26 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén?

Taszítanak az ilyen emberek, de nem azért, mert szeretik az operát vagy nem bulizósak, hanem mert jobbnak tartják magukat másoknál. Már a megfogalmazásodból is süt, de nem az, hogy intelligens lennél (bocsi, nem sértés, persze nem zárom ki, hiszen nem ismerlek), hanem hogy baromira annak hiszed magad.

16 éves vagy. Haver, menj a haverokkal kockulni, játszatok valamit, bringázzatok, filmezzetek, dotázzatok vagy fogalmamsincs:DDD Élj egy pöppet, majd 80 évesen tolod az operát a gentleman crew-val a pilvaxból.:d

17l

2016. máj. 21. 23:47
 16/26 A kérdező kommentje:

Titkolózó vagyok a külsőmről? Nem vagyok az, csak interneten úgyse látni a másikat, de akkor: rövid sötétbarna hajam van, sötétbarna szemem, bőröm színe kreol, vagy attól kicsit fehérebb. 184cm vagyok, 80kg és szeretek sportolni (kondizni szoktam és ping pongozni). Sőt még kutyám is van, akit kétnaponta szoktam vinni futni.

Az hogy ilyen szavakat használok...nem tudtam, hogy probléma. Nem sejtettem volna, hogy az alap szókincsnél le kell ragadni és nem lehet bővíteni.

Illetve már azt is leírtam, hogy a sznob szó szerinit jelentésétől kiráz a hideg. Ők csak azért járnak operába, hogy nagyzolhassanak vele mások elött. Ennek komolyabb pszichológiai oka van, ha valaki ilyen lesz.

Rasszizmust ellen vagyok, de a homofóbokat elítélem. Ez olyan, mint a pedófília, egy betegség. De ezekre a kérdésekre kikerülném a választ, mert elég hosszasan magyaráznám a saját nézőpontomat.

2016. máj. 22. 07:25
 17/26 anonim ***** válasza:
9%
hogy mi? ne haragudj, de minimális értelme sincs annak, amiket összehordasz ... Pszichológia meg valóban izgi dolog, ezért is ajánlottam neked is, és azóta csak erősíted a képet.
2016. máj. 22. 08:12
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

A külsődről:

Rövid haj: negatív, a túrható hajú fiúkat szeretem

Sötétbarna haj: nincs bajom vele

Barna szem: negatív

Kreol bőr: negatív, a fehér bőrt kedvelem

184 cm: negatív, túl magas vagy

80 kg: elvileg passzol a magasságodhoz, de én megijedek ettől a számtól, mert 30 kg-al több vagy nálam, ami azért elég sok

Kondizik: negatív, nem szeretem, ha egy pasi ki van gyúrva

Lehet, hogy nem vagy az, de... öhm... tudod melyik népcsoport ugrik be a külsődről... de ha még nem is vagy az, akkor se jönnél be külső alapján.

Engem is kiráz a műsznoboktól a hideg, de kérdés, te az vagy-e? Mert nekem kicsit olyan feelingem van, hogy igen. Nyugodtan lehet választékos a szókincsed, de engem irritál, ha valaki azért használ egy random oldalon, irmeretlen emberek előtt, egy random kérdésben idegen szavakat, hogy ezzel is szemléltesse, hogy milyen okos.

A rasszizmusos dolgokkal azt akartam szemléltetni, hogy lényeges dolgokat írj le, ne azt, hogy érdeklődsz a reneszánsz Itália iránt, mert pont nem érdekel senkit. Azt se tudtuk meg, hogy viszonyulsz más emberekhez, attól, hogy operába jársz, még lehetsz egy nagyképű b nkó és egy cuki fiúcska is. Bár sejtem, te melyik vagy.

2016. máj. 22. 08:54
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén össz-vissz a demonstrálás és az intellektus lehet "idegen" szó, de komolyan van olyan aki, ha nem is használja, de nem ismeri? Ha csak egy híradót megnézünk nem csak ezek, de még 100 más szó van amit az alsósok nem ismernek, de szerintem egy gimnazista embernek igenis tudnia kell használnia az ilyen szavakat és tudni a jelentésüket... ezzel nem akarok megsérteni senkit, csaj szerintem alaptalan vádakkal illettétek a kérdezőt és ennyi "ismeret" után kétlem, hogy ilYeneket kéne mondani bárkiròl, mondjátok egyszerűen azt, hogy unszimpatikus, mert nem ismeri fel/el mások pozitívumait 16/l
2016. máj. 22. 09:38
 20/26 anonim ***** válasza:
nem ez a helyzet , utolsó! sztem mindenki érti és tudj, csak mi a tudálékosségra céloztunk, mint igen visszataszító tulajdonságra. amúgy aki nagyon intelkigens, pont hogy tudja, milyen helyzetben milyen kifejezéseket hazsnáljon, és véletlenül se akarja fitogtatni h hűűű neki alapszókincs a demonstrálás (mindenki érti, csak ugyan minek használjuk, ha van rá magyar szó is???). na érted, van különbség egy nagydoktori disszertáció stílusa és a gyikes stílus között ... csak mert az igen IQ-hiányos emberek pont ez utóbbin próbálják fitogtatni h ők valójában milyen műveltek is. csak elég visszataszító (hogy finoman fogalmazzak ...). de sebaj, az élet majd dönt, csak hát ne csodálkozz akkor ha se csajok se srácok nem ugranak rád.... ennyi
2016. máj. 22. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!