Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, a fiúval ha már nem akar találkozni? (Többi lent)
Van egy velem egy idős fiu (17) , és eddig 2x randiztunk, ő már az elsőn bele ment volna mindenbe,nén meg nagyon korainak tartottam... Tegnap elott irtam neki, hogy azt mondta h talizunk,de nem talitunk. Arra azt mondta h hát azt hitte h én nem akarok , meg hogy úgyse lett volna megint semmi... De hát könyörgöm 2 randi után ha még nincs csók , akkor mindjárt vége... Ha 4. után sincs az már OK. .... Végülis nem haragszik rám , mert kérdeztem... Kerdztem tegnap h talizunk , azt mondta h nincs kedve (mondjuk előtte való nap ivott azert , es ez miatt is rosszul volt) , aztan mondom neki , hogy ezt már direkt mondod.... Erre megint elkezdi hogy Nem. De még hozzáírt nevető smiley-kat....
Szoval neeem tudom mit csinaljak vele, mert ő azt hiszi szerintem , h nekem nem kell, meg nem jon be.... De igenis bejön,meg simán alakítanák vele kapcsolatot , de 2 randi utan azert nem tudom még megmondani konkrétan.... :( 2 randi kevés... Félek, h már egy randjt se akar velem :( hogyan mondjam meg neki... Mondjuk kiskori óta tetszek neki :D szval nem hinném h annyira már nem érdeklem....
Segítsetek légyszi !!! Köszönöm !
1 hétig rád sem ír, ez nem úgy néz ki, hogy komolyan akarna tőled valamit? Miért vártok a hétvégéig, ha egy faluban laktok?
Azonkívül meg milyen dolog, hogy előre kijelenti, hogy smárolni fogtok?
Koszi szépen a válaszokat :)
Majd kiderül, mondjuk még nem feküdt le senkivel...
Nem tudom .... :/ Nagyon jól ismerem, és ezt nem nézném ki belőle...
Miert te kinézed egy barátodból , akit nagyon régóta ismersz, hogy megfektetne?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!