Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elfogadnátok egy ilyen fiút?
Szóval eléggé bulizós srác vagyok, de nem a szórakozóhelyekre értetődően. Sokkal jobban preferálok beszélgetős ivászatot, kisebb csapattal, ahol a társaságon van a lényeg nem pedig azon, hogy épp rázzuk a seggünket valamilyen fura zenére.
Iváson kívül néha más is becsúszik, de nem rendszeresen.
Illetve dohányzom is, de annak megvannak a lelki okai.
Mindezek mellett alapjában véve rendes srác vagyok, odafigyelek a másikra, nagyon tudom félteni a barátaimat, illetve tényleg nagyon szerető ember vagyok.
Én is dohányzok, és szeretek is inni. A füvet már próbáltam, és jövőhéten újra fogom, de még nem tudom, hogy ez rendszeres-e lesz. (Nem hiszem, bár ki tudja...)
Szívesen megismernélek! :)
Írj rám privátba, vagy add meg a facebook neved, és ott beszélgethetünk! :)
16/L
Az nagyon fura ha nekem ezek alapján elég szimpi vagy? :D
Természetesen a drog nem bejövős de mivel nem rendszerességgel csinálod/csináltad így nem annyira zavaró tényező.
Az ivás nem zavar úgy ahogy a dohányzás sem.Mindenkinek kell egy kis lazulás :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!