Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen fölsőt kéne vennem első randira?
Amilyenben kényelmesen érzed magad.
(Nem tudjuk hova mentek, meleg lesz vagy hideg, kinti vagy benti terület, fiú vagy-e vagy lány, milyen astílusod... tehát semmit. Így ez a válasz marad, amit adtam, mert voltaképp bármit lehetne írni)
2016. máj. 5. 12:00
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi lány vagyok, most fogunk először találkozni, és az egész vasárnapot a szabadban töltjük, más dolog, hogy az nap van a fiú szülinapja ezért meg szeretném lepni ezzel, amúgy jó időt írnak, 20 fok lesz, és elvileg nem lesz eső, se szél.
Akkor egy kényelmes póló, farmer vagy melegítő. Remélem, hogy magassarkút nem szeretnél felvenni, se semmiféle puccos cuccot. Add önmagad, és ha esetleg egyszer- kétszer elmentek valami komolyabb helyre akkor lehet alkalmi ruha is. Egy sétálásra bőven elég a farmer vagy testnadrág (szigorúan hátul hosszított felsővel, mert az csúnya ha a feneked kint van)
2016. máj. 5. 14:13
Én egy testhez álló, kényelmes egyszerű felsőt választanék, olyat, ami azért nem rak ki mindent.
2016. máj. 5. 14:48
5/8 anonim válasza:
Fontos, hogy menjen a hajadhoz, az sokat tud dobni az összhatáson. Pl.: ha vörös vagy akkor nem szerencsés a rózsaszín vagy lila felső. A fekete hajhoz valami világosabbat vegyél fel, jól néz ki a kontraszt, ha pedig szőke akkor sötét ruhát.
Ne legyen túl nagy a dekoltázsod, nem kell mindent megmutatni első randin, de enyhén sejtetni lehet. Ha olyan az alakod, amin jól állnak a feszülősebb felsők, akkor mehet, de ha előnytelenül áll, akkor inkább legyen lengébb. Amúgy a kék és a zöld színnel nagyon nem lehet mellélőni, de ha kicsit dögösebb akarsz lenni akkor vörös. Bár fontos a szabása is. A lényeg, hogy jól érezd magad benne.
Sok sikert:)
2016. máj. 7. 11:32
Akinek ilyen kérdés fogalmazódik meg az agyában,még nem érett randevúra.Várj még míg érettebb leszel,akkor magad is el tudod majd dönteni.
2016. máj. 8. 14:14
Attól függ tervezel-e szexet is vagy sem.
2016. máj. 8. 22:04
6-os a kilencvenes évek végén kezdtem a női magazinokat olvasni, amik akkoriban még magázták az olvasókat, tehát nem a tiniknek szóltak véletlen sem, ennek ellenére minden számban terjedelmes cikkekben foglalkoztak azzal, hogy randira mit viseljünk. Milyen hülyeség, hogy aki segítséget, vagy ötletet kér, az nem érett a randizásra? Ennyi erővel, aki megkérdezi, hogy miben menjen az operába, az inkább ne menjen el, mert még nem érett hozzá?
2016. máj. 11. 20:05
Kapcsolódó kérdések: