Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hányszor szabad ráírni arra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor szabad ráírni arra aki tetszik?

Figyelt kérdés
Nos, eléggé tetszik egy srác. Nem érdeklődik irántam. Már volt, hogy rá írtam, de idegességem miatt nem ment túl jól. Rá akarok írni még, de nem akarom leégetni magam. Szóval mennyi az a maximum alkalom amennyiszer ráírhatok anélkül, hogy teljesen leégetném magam, vagy zaklatónak, tolakodónak tűnnék?

2016. ápr. 29. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahanyszor akarsz
2016. ápr. 29. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Lányoknak szabad bármennyit.
2016. ápr. 29. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenap írj majd feljelent zaklatásért :D így majd még láthatod is élőbe :)
2016. ápr. 29. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, nem akart találkozni cseszegettem. Mondja már tényleg feljelent zaklatásért, mondom nyugodtan akkor legalább találkozunk. :D Be is jött, mert valahogy ez hatott és utána taliztunk (nem, nem a bíróságon :D).
2016. ápr. 29. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és ebben az esetben tüstént rá is írok.
2016. ápr. 29. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó de azért ne vesd el a sulykot. :D Aztán ha olyan a személyisége tényleg följelent :D EMberfüggő, ki hogy reagál
2016. ápr. 29. 19:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát eddig 3x írtam rá.....és egyszer egy hülye haverom elvette a telom és ráírt minden random ismerősömre, így rá is ....
2016. ápr. 29. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!