Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csajszik! Ma már tényleg nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik! Ma már tényleg nem számít különlegességnek (uram bocsá vagánynak, szépnek) ha a férfi izmos? Lent!

Figyelt kérdés

Egyre több és több helyen olvasom, hogy igazán már csak a magabiztosság/kisugárzás/vigyori_fogpasztareklámság számít igazán, mintha kezdene háttérbe szorulni a kidolgozott férfi test.

Tehát ha nem egy határozott fellépésű, az életvidámságtól kicsattanó és csibészes mosolyú az illető, "hiába" (bár fura ezt így leírni) izmos, nem veszik őt észre?

(Anyagi hátteret, jóképűséget ne írjátok, mert valamennyi kell, hogy legyen mindkettőből, de mostanában ez már nem annyira mérvadó. Ráadásul nekem egy agyonsminkelt csalfa diszkócica sosem kellett.)

2016. ápr. 25. 12:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hatosnak abban bizony nagyon is igaza lehet, hogy tényleg nem a girnyó csirkepasikat nézik meg először (nem konkrétan te, hanem a többség), hiszen azért egy Stallone valóban feltűnő(bb egy vékonykánál).

És abban is, hogy eddig (évtizedekről van szó - ez nem elhanyagolható idő!) tényleg sokan odavoltak az izomzatért. Nekem is furcsa, hogy manapság már mintha nem lenne így. Ezzel - félreértések elkerülése végett - nem magamat védem, hiszen nem vagyok izmos, inkább átlagos, csak fura, hogy ami eddig szemrevaló, feltűnő volt, az manapság mintha "nem számítana".

Ja és kilences, én sem azt mondom, mint a négyes, hogy "ennyi elég is", mert nem elég.

Tehát én is hasonló véleményen vagyok, de, mint minden történetben kell, hogy legyen egy de is, ott van az én nyolcas hozzászólásom utolsó két bekezdése is. Ne hagyd figyelmen kívül!

(Kivéve, ha elfogladod, és amit írtál, azt nem nekem címezted. :D Akkor sztornó.)

Tizes:

"Valaki bebroznosítja magát és tangában pucsít a színpadon."

Ez (férfi létemre) nekem sem szimpi, nem vagy egyedül, de én nem erre gondoltam, lehet most én voltam félreérthető.

Legyen látványos, szép izomzat, de kerülje az ilyen show-kat, és nem feltétlenül a többél is több izom elérése a cél.

Csak legyen esélye - hogy észrevegyék a hölgyek - annak is, aki (még?) NEM tartozik ezek közé: "rettentő magabiztos, vigyori fellépésű férfiak".

2016. ápr. 25. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:
A fiatalabb generációnál egy ideje a lányos fiúk a menők. Abba nem igen fér bele a férfias test.
2016. ápr. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!