Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egyszerre több fiúval flörtölök a neten?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 14:31
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz 17f velem is beszélhetsz:D
12/16 Mcgalagony17 válasza:
Szerintem nem baj, ha valaki felméri a lehetőségeit, ha végül dönt, és kitart az adott ember mellett.
22/N
14/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. De csak abban az esetben, ha nem hazudsz nekik. Ha te ilyen vagy, akkor ilyennek kell elfogadnia annak, aki fel mer vállalni téged. Azzal azonban legyél tisztában, hogy ez nem mindenkinek tetszik. Lehet, hogy annak se, akinek tetszeni akarsz.
15/16 Mandy1408 válasza:
Dehogy. Amúgy hidd el ők is ezt csinálják.
16/16 BettiPrincess válasza:
Az ismerkedésben semmi gáz nincsen, de elég gáz és "ribis" viselkedés, ha egyszerre több fiúval flörtölsz. Pláne, ha ki is derül az még cikisebb lesz. Szerintem, aki igy viselkedik, az nem nő. Forditott esetben meg nem férfi.Éretlen, kezdetleges a fejlődési szintje és nem való komoly kapcsolatra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!