Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok! Nektek előny, vagy hátrány, netán semmilyen, ha a férfi, aki meg szeretne ismerni titeket motorozik? Képek lent!
Szép jó napot hölgyeim! :)
Hát rettentő érdekes véleményeket olvashattam itt. :)
Azért köszi, hogy nem oltottatok (nagyon) le - olvasva pár emberke kiírását, őket kicsit sem ismerve olyan hazugságokat hozzájuk vágnak, melynek tán még a tíz százaléka sem igaz. Néha elgondolkozom miféle érzelmileg sivár, kiégett emberek járhatnak fel ide kiélni agresszivitásukat... Na de legalább jó látni, hogy nem mindenki ilyen. :)
(Azért azt zárójelben megjegyezném érzelmileg kompromittált hármaskának, hogy messze nem beszélek a motorokról (úgy, mint leányzók a sminkelésől) annyit, mint tévesen feltételezted, de egy olyan kiírásban, ahol a motor volt a kérdés tárgya (nem a beszéd róla, csak a megléte), nos ilyen esetben nehéz a sportmotorról nem írni. :D Körülbelül két sort. :D
Fryderyk Franciszek Chopint pedig véletlenül se keverjétek ide, ennyi erővel összehasonlíthatnánk (bár ép elméjű nem teszi) a részecskefizikát a fecskével is.
(Szép) hangot írtam - nem zenét.
Béke hölgyek, béke! ;)
Egyúttal rettentően felkeltettétek a figyelmem azzal kapcsolatban, hogy akkor mégis HOL és HOGYAN érdemes veletek kezdeményezni? :) Most már roppant mód érdekel! :)
(Még mielőtt valaki esetleg félreértené: ismerkedni, beszélgetni, randira hívni, leszólítani - nem házassági ajánlatról van szó. :P )
A szórakozóhelyeket elsősorban zárjátok ki, ha ti nem kedvelitek a motorokat (ez eddig rendben is van - bár eddig motoros férfi = "vagányság" egyik "szimbólula" volt), akkor megértitek, hogy valaki éppoly ellenszenvvel legyen a diszkókkal/kocsmákkal szemben.
Sőt az utcán leszólítást is, mert arra még itt is olyan hozzászólások érkeztek, hogy valakinek bejön(ne), valaki viszont azonnal elküldi a delikvenst a drága édes anyukájába (utóbbit nem én írtam, hölgyemény mondta).
Ez a fajta ismerkedés nagyon megosztó.
(Kezdem azt hinni, hogy egy édes, aranyos mackóval (pireneusi hegyikutya, berni pásztor, leonbergi, szamojed) többre mennék ismerkedés címszó alatt, mint a "régi világ" dolgaival.)
Figyelj.
Itt nem a motorozással van a baj. Hanem veled.
Amíg nem kezdtem el olvasni a hozzászólásaidat, addig semmi sztereotípia nem ötlött fel bennem, ugyanis nem ezek alapján ítélkezem. Azzal is tisztában vagyok, hogy két kommentből nem lehet eldönteni milyen vagy. Abban viszont biztos vagyok, hogy ez a stílus Számomra rohadtul visszataszító.
Kedves nagy tévedésben levő utolsó, az ha valaki kiemelten szépen (nem otromba tapló módon, ahogy itt teszik nap, mint nap (ha járnál gyakorizni, magad is tudnád, hogy fényévekre vannak helyreigazításaim ezektől a bunkóktól), hanem még bőven a normális fogalmazás kategóriáján belül maradva) MEGVÉDI magát, pár emberkét - ismételten szépen, nem durván - helyreigazítva, azzal mégis mi a bajod?
Valamit irdatlanul benéztél velem kapcsolatban, úgyhogy fals általánosításodat köszönöm szépen igencsak kikérem magamnak! Ne azt támadd helytelenül, aki még csak meg sem érdemli.
"(Szép) hangot írtam - nem zenét."
-hát igen, igyekszem szép hangokkal körülvenni magam - és ebben a szép zene is benne van:)
a részFecskefizika is öszFefügg a fecskével :)
" egy olyan kiírásban, ahol a motor volt a kérdés tárgya (nem a beszéd róla, csak a megléte), nos ilyen esetben nehéz a sportmotorról nem írni. :D Körülbelül két sort. :D "
Nem a motorokról szól a kérdés :) a motoros srácokról, pontosabban hogy a csajoknak bejön e. Ehhez baromira nem kell iderakni egy képet egy hondáról, ne haragudj :D De látod, te úgyis a motorokat hozod ki mindenből, erre mondtam, hogy idegesítene.
A legtöbb nőnek bejön, kár köntörfalazni. A motor azt sugallja egy férfiról, hogy bátor, vagány, -jobb esetben sikeres és így van biztos keresete, ez azért fontos mert a nők szeretik az anyagi biztonságot a családteremtés miatt. stb..
Szóval igen még mindig "menő" csak....
-ezt mindenki tudja
-menőzésből lett feltéve a kérdés
-ha egy 18-20 éves pénzéhes lány meglátja 100%-a siker, mert az már teljesen mindegy számára, hogy ki a tulaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!