Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés
Nyáron elkezdtem beszélni egy lánnyal, viszont mindig csak neten beszéltünk, egyszer se adódik úgy, hogy összefutunk.. Volt egy sportesemény, és másnap mondtam neki, hogy nem csak a zenében, de még a sportban is tehetséges. Aztán megkérdeztem, hogy miről nem tudok? mondta, hogy sokmindenről, és kérdeztem hogy mesél e róluk valamit, az ő válasza egy határozott nem volt.. tudom ez egy elég hülye kérdés, meg semmi értelme de hátha valaki tud rá adni rendes választ.. lehet még nála esélyem?

2016. ápr. 13. 00:22
 1/6 anonim ***** válasza:
? Te egy olyan emberbe szerettél bele akit nem is ismersz?
2016. ápr. 13. 05:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért ne ismerném?
2016. ápr. 13. 06:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez talon vagy friendzone, hagyd a pic.sába, csak rosszul jársz. Higyj nekem, tapasztalatból beszélek. ;)
2016. ápr. 13. 09:53
 4/6 Imyourfatherno válasza:
Te ez a csávó, ez tapasztalatból beszél.
2016. ápr. 13. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:
ki?
2016. ápr. 13. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
várom még a válaszokat :D
2016. ápr. 15. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!