Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy egy lány tudja, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Barátok vagyunk, elég sokat szoktunk beszélgetni. Tudja, hogy van valaki, aki tetszik nekem. Kérdezte, hogy ki az, de nem árultam el neki. Lehetséges, hogy tudja, hogy róla van szó?

2016. ápr. 9. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
igen szerintem már tudja ezt buktad
2016. ápr. 9. 15:48
 2/2 anonim válasza:
Lány vagyok és én is voltam hasonló helyzetben. Volt egy nagyon jó fiúbarátom és nem akarta elmondani, hogy ki tetszik neki. Én csak kicsit sejtettem, hogy én lehetek, de rögtön el is vetettem, mert mi csak barátok voltunk régóta.Aztán később elmondta. Jelenleg nem vagyunk jóban. De ha érdekel még vmi irj!
2016. ápr. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!