Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
a legjobb baratnöm 15, 17-18 eves fiukkal talalkozgat.. egyszerre legalabb öttel es mindegyiknek nagyon rossz hire van..mind cigizil es az egyik meg tavalyelött lektvazott es rank köpött( török gyerek) es most velük megy mindhov a baratnöm 😭 egyszer mondtam neki h vigyaznia kene velük aztan kisse összevesztünk de mar nem mondom neki.. mitegyek?! az egyik multkor bevallotta h azert volt eggyüt felevig egy lannyal alit utal h lefekhessen vele..
2016. ápr. 3. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
egyik barátnőm is nagyon szereti magát rázni, meg küldözgetni a fotókat, egyszer kétszer szóltam neki, hogy azért nem ártana kicsit óvatosabbnak lenni, de igazából nem az én dolgom, szóltam neki hogy vigyázzon, megállítani úgy sem tudom, ami megtörtént nem lehet rajta változtatni, ő élete
2016. ápr. 3. 12:41
 2/5 A kérdező kommentje:
jo az oke h az ö elete de közben olyanokat mond a többi baratnömre h olcso arunak sok a vevöje..nagyon megvaltozott es engem is hivogatna inni ha mennek..
2016. ápr. 3. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld elmagyarázni, hogy te csak félted őt. Nem tudom milyen régi ez a barátság, de ha nem tudsz rá hatni, vigyázz nehogy magaddal rántson. Tudom nem szép dolog ott hagyni a szarban a másikat, de ezt ő választotta, ha nem tudod jó irányba terelni, talán jobb lenne új barátnő után nézni.
2016. ápr. 7. 12:03
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben😞 csak egy osztalyba jarunk es ott tisztara ram maszik es nem hagy masokkal lenni.. ma is ebedszünetbe mondtam h menjünk a többiekkel erre 20meterrel koslatott utanunk es duzzugott de a stabadidejeben meg le vagyok ejtve.. fura ez nekem😅
2016. ápr. 7. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs ló, jó a szamár is... suliban megpróbál kisajátítani, utána meg le sem szar. Kell ez Neked? Légy határozott és igenis menj a többiek közé, mert a végén egyedül fogsz maradni!
2016. ápr. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!