Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok velem? (lány vagyok)
Figyelt kérdés
158 cm magas
35 kg
Hosszú barna hajam
Barna szem
Belül: kedvesnek mondott,vicces,okos,kreatív,sokat gördeszkázik és rollerezik
Kicsit félénk,kicsit féltékeny,
2016. márc. 15. 15:27
12/20 anonim válasza:
Nem mintha a 40kg sokkal jobb lenne :D Vagy mindjárt megint elírtad és 45 vagy? Na jó, nem szemétkedek. Hány éves vagy egyébként (azért az nem mindegy)? Olyan 13-ra tippelnék
13/20 anonim válasza:
A 40 kg-ot, hogyan lehet elírni 35-re? főleg úgy, hogy mind a két számot rontottad el egyszerre.... Nem mintha a "40 kg" jobb lenne. Szóval ha jót akarsz magadnak, akkor ne hazudj többet.
14/20 anonim válasza:
szerintem jó a 40 kg. Viszont a rollert dobd el, buzáknak való :P
15/20 anonim válasza:
Ugyanmár, 158 cm-hez 40 kiló már nem annyira vészesen kevés, az már elfogadhatóbb - láttam már ilyen lányt, és nem néz ki anorexiásnak.
A roller meg egy (viszonylag) hatékony közlekedési eszköz, ami kis helyen is elfér - ellentétben a kerékpárral.
16/20 anonim válasza:
nem akarlak elkeseriteni de itt az összes srác reménytelen... mindenki jo nekik csak nő legyen... nem azt mondom hogy ezek rossz tulajdonságok de nem ad reális képet
17/20 anonim válasza:
Hány éves vagy amúgy? Mert a magasságod a súlyod nekem azt sugallja elég fiatal. Aztán a roller.. hát nem tudom én kb 10 évesen rollereztem utoljára. És a húgomék osztályában elég sok hasonló magasságú és súlyú lány van, és 13 (!!) évesek, szóval.. Nem mindegy.
18/20 anonim válasza:
16os: az összes srác reménytelen, és mindegy ki csak nő legyen?????
Na jó én kiégtem:DDDD
19/20 anonim válasza:
ez alapján jó nő és Betty a csúnya lány is lehetsz.
KÉPET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!