Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne a reakciótok, ha egy srác első vagy sokadik randira nem a manapság szokásos randitémák egyikére hívna hanem mondjuk színházba? Tetszene, vagy inkább nem?
Figyelt kérdés
indokoljatok és írjatok kort is kérlek :)
20/F
2016. márc. 13. 19:32
11/20 anonim válasza:
Nincs véletlenül egy 14-15 éves öcséd? :D
IMÁDOM A SZÍNHÁZAT!! :))) 14/L
12/20 A kérdező kommentje:
ha hiszed-ha nem, van... de ő utálja a színházatXD
2016. márc. 14. 19:25
13/20 anonim válasza:
én nem szeretem a színházat, se a mozit, én jobban szeretek kávézókba vagy éttermekbe menni, de ötletnek nem rossz és tuti megjegyezném neki, hogy jó ötlet volt, de nem szeretem a színházat, de mindenképpen +pontnak venném
18L
14/20 anonim válasza:
Előadástól függ. Ha olyan ami érdekel akkor persze, tök jó, de annál nincs cikibb mint 2 órát szenvedni valami darabon ami unalmasabb mint a fű növekedése :D 16/L
15/20 anonim válasza:
Én biztos hogy baromira örülnék neki, mivel imádom. De tényleg olyanra vidd, ami érdekli.
16/20 anonim válasza:
Szerintem jó tippet adtál, bár kevesen szeretik a színházat, de ha lesz kapcsolatom egy ilyen helyre el fogom vinni :D nagyon jó ötlet :D
17/20 A kérdező kommentje:
meglepően pozitív reakciók :)
2016. márc. 16. 17:25
18/20 anonim válasza:
Kevesen szeretik a színházat?!?!?! Mókás felvetés. Gondolják ezt azok, akik nem járnak színházba.
19/20 anonim válasza:
Nem vagyok színház ellenes, de szerintem azért nem túl jó 5let első randi helynek, mert ugye első randin szerintem jobb ha kicsit beszélgettek,megismeritek egymást és erre egy színház nem alkalmas
20/20 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, ettől függetlenül én összeesnék az örömtől, pedig csak 15 vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!