Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jol csokoltam meg? 18/f
Figyelt kérdés
Eloszor csokoloztam komolyan es nem tudom ,hogy jol csinaltam -e. A lanyhoz odahajoltam es az ajkaimat nyitva zarva racuppantam. Ez volt az elso csokunk es nem tudom hogy jol csinaltam e. De tiz mpig csinaltuk es nekem tetszett de fura volt igy elsore:D2016. febr. 25. 01:02
1/1 anonim válasza:
drágám, a következő találkozásnál kiderül :D
amúgy biztos ami biztos, én megnéznék pár jótanácsos videót youtube-on meg ilyesmi. Hátha mégis jó volt...
amúgy ha 10 másodpercig tartott, akkor azért lehet, hogy nem volt katasztrófa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!