Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés

van egy fiú akivel biluban összejöttem csókolóztunk is. ma találkoztunk és egész jól elvoltunk. szerintetek az ha nem fogta meg a kezem az gond? lehet h egy kicsit visszább vett és még jobban megismerne mielőtt komolyabbra vennénk a dolgot?

amúgy a kérdés lényege h a héten még kétszer is találkozunk és arra gondoltam szombaton sütök sütit és viszek belőle neki. ez jó ötlet? fiúk ti örülnétek neki?

2016. febr. 24. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de szerintem jó ötet, ha finom a süti :D
2016. febr. 24. 18:50
 2/8 anonim válasza:
Süssed bele a nedvedet is, úgy biztosan izleni fog neki
2016. febr. 24. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, de légy büszke magadra, hogy buliban idegenekkel csókolózol. Ebből tuti komoly kapcsolat lesz!
2016. febr. 24. 22:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem idegen volt, már régebbről ismertük egymást. Attól még h ott jöttünk össze az nem egyenlő azzal h vadidegen volt:) köszönöm a válaszokat
2016. febr. 24. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Buliban összejönni...........jó, ezt nem bírom.....
2016. febr. 24. 22:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajod van ezzel. Egy buli nem csak abból áll, hogy bemész egy diszkóba és dumálni se tudsz a zajtól... Nyilván mi is benéztünk és táncoltunk is, de inkább kimentünk és beszélgettünk. Amúgy bírom, hogy úgy nyílvánítanak valamiről véleményt, hogy semmit sem tudnak róla:) mundjuk nem is tudom miért magyarázkodok egy vadidegennek. De véglis ha valamiért dühös vagy és itt akarod kitőlteni a dühöd egy rosszindulatú kommentel és jobban érzed magad tőle nyugodtan megteheted engem nem zavar. A kérdésemre már nagyjából úgy is megkaptam a választ.
2016. febr. 24. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:

OKé, akkor már csak azt magyarázd el, hogy egyetlen éjszaka alatt hogy lehet valakivel olyan közeli kapcsolatba kerülni, hogy összejöjj vele...

És melyik válasz tetszett jobban? Az,hogy süsd bele a nedved vagy az, hogy egy kapcsolat nem így kezdődik normálisan?

2016. febr. 24. 23:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy régebbről ismertük egymást... Nem egyetlen éjszaka volt a lefolyása az egésznek csak ott jöttünk össze. Nem tudom, hogy mondjam úgy hogy számodra is érthető legyen :D
2016. febr. 24. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!