Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A sulimba jar egy szuper...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sulimba jar egy szuper szexi csaj mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 percre lakunk egymastol. nem beszeltunk soha de par napja buszon ramnezett es mosolygott es aznap suliban ramkoszont mikor ment orara. azota 2x talalkoztunk es mostmar koszonunk egymasnak. annyira furcsa hogy elore koszon es nagy mosollyal. az a baj hogy van pasija es szinten ebbe a suliba jar. nagyon tetszik a lany de ilyen helyzetben mit lehet tenni? ő 17 én 19?

2016. febr. 4. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha van pasija mi itt a kérdés?

El kell felejteni max barátkozni akar.

2016. febr. 4. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van pasija attól még lehetsz szimpatikus neki és barátkozhat veled, nem? Vagy lehet nincs olyan jóban a pasijával és cserélni akar. Te meg köszönj neki előre, legyél már férfi!
2016. febr. 4. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van pasija, akkor ilyen "haverbarát" tudsz nála lenni, "szerelmes barát" az nem, de szerintem nyugodtan barátkozzál vele. Amúgy lehet, hogy igazából te tetszel a csajnak , csak még nincs vér a pucájában a párjával ezt közölni, erőt is gyűjthet épp hozzá. De amúgy meg lehet, hogy csak azért köszön, mert úgyis egyfele laktok. Szoktak ilyet. Csak látásból ismerik egymást, és mindig egymással szembe mennek pl, és üdvözlik egymást. Esetleg rosszul is érezheti magát, hogyha egymás háta mögött kullogtok, miközben sétáltok hazafelé. Meg unatkozhat is, lehet az is, hogy azért akarna mondjuk veled beszélgetni. Hát szerintem dumáljatok, csak mondjuk nem tudom, hogyan mehetnél oda hozzá.
2016. febr. 4. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elég szar helyzet, mert nagyon jó csaj és egyszeruen erthetetlen, hogy miert ilyen kedves. Osztalytarsaim el se hitték. Olyan gyorsan koszont, hogy nem is volt idom elobb koszonni. Szerintem megprobalok beszelgetni vele. Max lesz egy szexi utazotarsam :D
2016. febr. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!