Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek teszene egy ilyen lány? Nagyon tetszik nekem
Az osztálytársam, és nekem nagyon tetszik,viszont a haverjaim azt mondják hogy sohhe nem jönnének vele össze.
14 éves nagyon kedves, megértő, jó humorú,néha túl őszinte,szerény,vad,szenvedélyes.
magas 176 cm,(onnan tudom hogy a legjobb barátnője elmondta)vékony,vállig érő barna haj,kreol bőr,szép arc,szép vonások,zöldes szürkés szem.ne hülye válaszokat léééééééééééééééégysziiiiiiiiiiiiiiiii
Ha osztálytársad akkor amúgy is látod rajta h magas. Nem?😂
Nem kell még a barátnőjének is megerősíteni...😂
Ht az kit érdekel h más mit mond??!!!. Az számít, h neked tetszjen. Ha pedig tetszik akkor gyerünk! ;)
15/L
az kifejezetten jó, hogy a haverjaid soha nem jönnének össze vele, mivel te akarsz összejönni vele, nem ők. így legalább nincs köztetek vita ebből...
,-))
Ne foglalkozz már másokkal, minden embernek más jön be és ettől működik a társadalom! Ha neked ő tetszik akkor hajrá.
A leírt tualjdonságok alapján jó csaj lehet, csak hát nekem kicsit fiatal lenne.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!