Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan fiúk, akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk, akik nagyon nem mernek lépni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy van-e olyan,hogy egy fiú annyira nem mer lépni a kiszemeltje felé,hogy csak bámulja sokszor,de a lehetőségeket nem ragadja meg,mert annyira fél,vagy pedig kicsit bénuska,és nem veszi észre ezeket a helyzeteket..pl.van egy üres szék a lány mellett,de a fiúnak nem esik le,hogy "jéé,most mellé ülhetnék",vagy pedig leesik,de nem mer odaülni,vagy például ha beszélgetnek a lánnyal,akkor nagyon jól elbeszélgetnek,de amúgy meg ritkán mer hozzászólni a lányhoz és nem meri megszólítani...vannak ilyen fiúk?

2016. jan. 29. 23:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha valaki sokszor pofára esett, már rájött hogy nem finom

Hiába változik meg esetleg később, a görcs tovább benne marad

2016. jan. 31. 01:04
 22/23 anonim válasza:

Szia!

Nem egyszerűen introvertáltság mint olyan, a probléma, illetve mindenkinél más leosztás. Van, aki a gondolataiba mélyed, van, aki megégette már magát és további módok, hogyan mérgesítsük magunkra a lányokat :)

A gyakorlatiasabb fiúk "természetesen" lépnek, és bár nekik sem biztos a megfelelési rátájuk, azért vélhetően jobb, mint annak, aki nem lép.

Én például úgy képeztem le magamnak a világot, hogy nem nagyon határoztam meg magam "valamilyennek", nem teng túl az "én vagyok". Egyszerűen csak szemlélem a világot és remélem, egyszer valaki majd félpillantásból is veszi az adást. Van, amikor megtörténik ez, de nem sokszor. A jellemző alaphelyzet az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a lánynak elég jó vagoyk, ismerem a hibáim, és nem feltétlenül hiszem el, hogy éppen én kellek. Ezen a ponton belép az a finom érzés, amikor valaki mást választ és ezzel szembesülök - na ugye, megint igazam volt, egy újabb tapasztalat. Lehet, hogy úgy vagyunk kódolva, hogy a férfnak kell cselekedni, de sok helyzet van, amikor a nőnek kell megtolni a bringát, tovább lendíteni a nehezéket. Már, ha akar valakit.

Az a szitu - elnézést - hogy már 48 vagyok és ez még mindig így működik, dacára, hogy már sokkal jobban tudok különbséget tenni a magam és mások értéke között. Nem vallok szégyent, túlságosan. De ez a bizonytalanság megmarad.

És igen, ahogy mondtad az elején: nem vagyunk férfiatlanok. Csak sokszor valóban, jobban becsüljük a nőket, mint magunkat. Elég bonyolult dolgok zajlanak le több szinten fejben olyankor.

A fiúkat rendesen a lányok tiszteletére nevelik és ha ez egy visszafogottabb srácba települ, akkor hogy úg ymondjam, előáll ez cselekvési gátlás.

Emlékszel a Forest Gump-ra, ugye? A csajoknak is van dolga és az lehet ugyanolyan romantikus :)

2016. jan. 31. 03:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok
2016. jan. 31. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!