Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, akik nagyon nem mernek lépni?
Ha valaki sokszor pofára esett, már rájött hogy nem finom
Hiába változik meg esetleg később, a görcs tovább benne marad
Szia!
Nem egyszerűen introvertáltság mint olyan, a probléma, illetve mindenkinél más leosztás. Van, aki a gondolataiba mélyed, van, aki megégette már magát és további módok, hogyan mérgesítsük magunkra a lányokat :)
A gyakorlatiasabb fiúk "természetesen" lépnek, és bár nekik sem biztos a megfelelési rátájuk, azért vélhetően jobb, mint annak, aki nem lép.
Én például úgy képeztem le magamnak a világot, hogy nem nagyon határoztam meg magam "valamilyennek", nem teng túl az "én vagyok". Egyszerűen csak szemlélem a világot és remélem, egyszer valaki majd félpillantásból is veszi az adást. Van, amikor megtörténik ez, de nem sokszor. A jellemző alaphelyzet az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a lánynak elég jó vagoyk, ismerem a hibáim, és nem feltétlenül hiszem el, hogy éppen én kellek. Ezen a ponton belép az a finom érzés, amikor valaki mást választ és ezzel szembesülök - na ugye, megint igazam volt, egy újabb tapasztalat. Lehet, hogy úgy vagyunk kódolva, hogy a férfnak kell cselekedni, de sok helyzet van, amikor a nőnek kell megtolni a bringát, tovább lendíteni a nehezéket. Már, ha akar valakit.
Az a szitu - elnézést - hogy már 48 vagyok és ez még mindig így működik, dacára, hogy már sokkal jobban tudok különbséget tenni a magam és mások értéke között. Nem vallok szégyent, túlságosan. De ez a bizonytalanság megmarad.
És igen, ahogy mondtad az elején: nem vagyunk férfiatlanok. Csak sokszor valóban, jobban becsüljük a nőket, mint magunkat. Elég bonyolult dolgok zajlanak le több szinten fejben olyankor.
A fiúkat rendesen a lányok tiszteletére nevelik és ha ez egy visszafogottabb srácba települ, akkor hogy úg ymondjam, előáll ez cselekvési gátlás.
Emlékszel a Forest Gump-ra, ugye? A csajoknak is van dolga és az lehet ugyanolyan romantikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!