Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, magántanuló ezért nincsenek barátaim. 7 hónappal ezelőtt találtam egy chat szobát ahol minden nap chatelek. Szereztem úgymond 'barátokat' is nagyon kedvesek meg minden.Viszont megismerkedtem egy fiúval aki 2 évvel idősebb nálam. Tetszik nekem, én is tetszek neki de mégis egyfojtában arról beszél hogy megpróbálja visszaszerezni a volt barátnőjét , mert nagyon hiányzik neki és hogy, nagyon szerette és szereti.Mégis néha elmondja hogy nagyon tetszek neki, és hogy nagyon kedvel. Meg azt is megkérdezte hogy én mit figyelek meg a fiúknál amikor barátot keresek magamnak . Olyan jeleket ad mintha 'járni' akarna velem de közben rengeteget beszél az ex-ről.Mit mondjak mit tegyek?2016. jan. 16. 22:15
1/4 anonim válasza:
ha sokat beszél rola az tapasztalatbol mondom hogy nem véletlen
2/4 anonim válasza:
Ez elég bonyolult. Lehet, h a volt barátnőjével féltékennyé szeretne tenni, de lehet, h ezzel utal arra, h bár bejössz neki, neki volt valaki je, aki talán jobban bejött, mint te.
3/4 anonim válasza:
szerintem mivel ő tetszik neked a "jeleket" te felnagyítod, és úgy értelmezed, hogy neked jó legyen ... ha így kerek perec leírja, hogy a volt barátnője érdekli, én nagyon nem reménykednék ... mert még ha így is van, ezt egy olyan személynek tutira nem írnám le, akitől még esetleg szeretnék valamit később
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a kommenteket.;)
2016. jan. 17. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!