Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk ti mit tennétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, magántanuló ezért nincsenek barátaim. 7 hónappal ezelőtt találtam egy chat szobát ahol minden nap chatelek. Szereztem úgymond 'barátokat' is nagyon kedvesek meg minden.Viszont megismerkedtem egy fiúval aki 2 évvel idősebb nálam. Tetszik nekem, én is tetszek neki de mégis egyfojtában arról beszél hogy megpróbálja visszaszerezni a volt barátnőjét , mert nagyon hiányzik neki és hogy, nagyon szerette és szereti.Mégis néha elmondja hogy nagyon tetszek neki, és hogy nagyon kedvel. Meg azt is megkérdezte hogy én mit figyelek meg a fiúknál amikor barátot keresek magamnak . Olyan jeleket ad mintha 'járni' akarna velem de közben rengeteget beszél az ex-ről.Mit mondjak mit tegyek?

2016. jan. 16. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
ha sokat beszél rola az tapasztalatbol mondom hogy nem véletlen
2016. jan. 16. 22:17
 2/4 anonim válasza:
Ez elég bonyolult. Lehet, h a volt barátnőjével féltékennyé szeretne tenni, de lehet, h ezzel utal arra, h bár bejössz neki, neki volt valaki je, aki talán jobban bejött, mint te.
2016. jan. 16. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem mivel ő tetszik neked a "jeleket" te felnagyítod, és úgy értelmezed, hogy neked jó legyen ... ha így kerek perec leírja, hogy a volt barátnője érdekli, én nagyon nem reménykednék ... mert még ha így is van, ezt egy olyan személynek tutira nem írnám le, akitől még esetleg szeretnék valamit később
2016. jan. 17. 01:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a kommenteket.;)
2016. jan. 17. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!