Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Egy lány hogyan kezdeményezhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsuzsivivi111 kérdése:

Egy lány hogyan kezdeményezhetne egy ilyen helyzetben? ⬇

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az egyik évfolyamtársam, néha véletlenül egy busszal megyünk és akkor szoktunk beszélgetni. Érdeklődő és kedves is (bár szerintem természetéből adódóan).Gyakran mosolygunk egymásra. Szeretném jobban megismerni , kezdeményeznék én ha muszáj , pl. Megkérni valamilyen tárgyból hogy segítsen. Viszont nem szeretnék nyomulni. Van esetleg még olyan ötletetek amivel esetleg helyzeteket teremthetnék beszélgetésékre? Vagy miből tudhatom hogy ő is érdeklődik utánam? Előre is köszönöm a válaszokat :) 16/L

2016. jan. 15. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nyitott feléd, akkor nem lehet nagy baj.

Ha tanulós a srác, akkor talán jó lehet ha megkéred hogy segítsen, de szimplán elhívhatod kávézni is vagy valami ha úgy alakul, az még nem nyomulás! :)

Örülök, hogy vannak még olyan lányok, akik hajlandóak lennének kezdeményezni. ;)

18f

2016. jan. 15. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
nincs abból semmi baj h kezdeményezel, és nem nyomulás. h h kezdeményezhetnél azt nem tudjuk rendesen megmondani mivel nem ismerjük a srácot. de csatlakozom az elsőhöz, egy kávé vagy egy gyors kajárda belefér. vagy csak szimplán odamész a szünetben beszélgetni
2016. jan. 15. 19:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :D és meg is fogadom ha összegyűlik a bátorságom, még egy picikét gyűjtenem kell :'D
2016. jan. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!