Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettesem meg magam a lányokkal?
kedves eggyes örülünk kötekedő idiótáknak, de szerintem a haláltáborokat veletek fel lehetne tölteni hogy ne legyenek haszontalanok:)
üdvözlettel egy olyan ember aki értelmes nem 1 snob mint te:)
1.növessz páwa hajat
2.öltözz stílusosan
3.legyen pénzed
4.NE legyél flegma,bunkó,arrogáns
5.legyél laza!!!!
Üdv!
Ketteske, magyarázd már el, hogy mi volt az első kommentelő hibája, mert nem értem, hogy miért mondtad neki azt, amit. Ugyanis teljes mértékben igaza van és képzeld el, hogy az ilyen emberek miatt, mint ő, van fedél a fejed felett és lehet kinyalva a p****d, úgyhogy én a helyedben nem pofáznék kis senki létemre.
A kérdésre válaszolva: sehogy. Ahány lány, annyi féle. Csak add önmagad és legyél bátor.
SŰRÍTETT LEVEGŐ:
Az utcán hány olyan embert ismersz akinek ne lenne páwa haja?Nekem is páwa hajam van,és tapadnak rám a helyesebbnél helyesebb lányok.
Azt várod, hogy szeressenek, de közben "...errefele köcsögök a csajok"...
Tanuld meg szeretni és tisztelni őket, és ők is szeretni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!