Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dove Cameron mennyire számít híresnek?
Azért kérdezem mert elég csekély az esély már a korkülönbség miatt is, de ha már találkozót nem is tudnék, legalább egy komolyabb beszélgetést össze akarok vele hozni. Segítségeket is nagyon szívesen fogadok, hogy hogyan kelthetném fel a figyelmét, hogy velem elkezdjen beszélgetni.
Tudok angolul a koromhoz képest úgygondolom érett gondolkodású vagyok.
Ja, most látom a kulcsszavak között a Disney-t, szóval valami Disney channel sztárocska lehet. Mivel nem nézem, ezért nem ismertem a nevét.
De te most komolyan találkozni/beszélgetni akarsz vele? Szerintem erre elég kevés esély van.
Nem, nincs esély.
Szerintem még a szomszédja sem beszélgethet vele, nem hogy egy jöttment senki egy istenhátamögötti országból :DD
annyira hogy az utódok mindegyik része negatív jó az elveszett szigetén a rooszak gonoszak élnek
auradonba a jók
hát mindenkinek ajánlom hogy az auradoni szereploket figyelje és vegyen az auradoninakról példát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!