Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyankor mitévő legyek, ha látta hogy mit írtam neki, de nem válaszolt?
Figyelt kérdés
Randizas2015. dec. 28. 05:18
1/7 anonim válasza:
Írj neki újból! En is eleg szétszórt vagyok es sokszor van olyan, hogy megnézem az üzenetet es elkezdek mást csinalni, majd elfelejtek válaszolni:d 17/l
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne égetsd magad azzal, higy újból írsz neki. Velem is volt már ilyen, én írtam neki mégegyszer, de arra sem válaszolt, pedig azt is látta. Hidd el, utána csak még rosszabb. Ha annyit nem képes visszaírni, hogy "átgondolom" vagy valami mást, akkor hagyd. Majd ír, ha akar....
4/7 anonim válasza:
Írj neki megint és ha nem válaszol de latja akkor felejtsd el
5/7 anonim válasza:
Mennyi ideje nem válaszolt?
Velem is előfordul, hogy elolvasok valamit, de más dolgom van, és mivel normális választ akarok adni, ezért csak később írok, amikor már "nyugiban" vagyok.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, inkább itt kérdezz vissza, a privát üzenetek küldése nem erre való.
Szóval ha tegnap 10 óta nem válaszolt, az még semmit sem jelent. Csináld a dolgaidat, ne a gép előtt ülve várd a választ, majd ír. Ha meg nem, legalább nem pazaroltad rá az értékes idődet.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerult randira hívni,de válasz mèg most se èrkezett :(.Szerinted mèg írogassak vele?
2015. dec. 29. 04:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!