Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a fiú aki tettszik nem kezdeményez?
Kb. 6 hete beszélünk és mondta már hogy tettszem neki és lehet hogy többet is akar. Mennyi idő kell neki hogy pl. randira merjen hívni?
És megéri nekem kezdeményezni? Mármint tisztázni vele hogy ha nem akar semmit sem azt merje a szemembe mondani?
Én a fél karom odaadnám egy belevaló nőért, aki mer kezdeményezni.
Ebből is látom, hogy ő tényleg emgem választ, és mer tenni önmagáért, és lehetek az a szerencsés választott.
Én sossem kezdeményezek, amíg nem kapok egyértelmű jelekez viszonzásul.
Sok nőről lemaradtam róla, sok kis tüskét hagytam hátra, és maradt bennem is. De ez van.
Aki nem viszonoz ott sosem próbálkozom tovább. És kikopik az életemből lassan.
Én amondó vagyok nyugodtan kezdeményezz. :)
23/F
Sohasem értettem hogy egy fiú miért nem mer kezdeményezni,és miért egy lánynak kell.Pedig az ember azt hinné hogy egy fiú határozotabb.És persze mi még fiatalok vagyunk.............én amugy már adtam neki olyan jeleket amiből levághatná hogy mi van
16/L
Az meg, hogy nem ír vissza egyből az más miatt is lehet. Pl. mert játszik valami játékkal, vagy nincs a gépnél.
De most mit vagy úgy oda. Már bevallotta, hogy többet akar. Hívdd el te valahova, aztán hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!