Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Buliban csókolóztam egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban csókolóztam egy sráccal (többi lent)?

Figyelt kérdés
Nemrég egy buliban kicsit bepiáltam és ott volt az a srác akinek már rég bejövök és próbálkozott is nálam,de nekem nem jön be,megis furán éreztem magam,és én csókoltam meg és egész este csókoloztunk.Aztán másnap elmondta az összes haverjáak én meg fogtam a fejem.Szerintetek csak a pia vagy más oka is volt?mellesleg ő teljesen józan volt
2015. dec. 7. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, lehet, hogy a pia volt, de az is lehet, hogy csak egy k..va vagy.
2015. dec. 7. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Oo,ez a gyerek egy tipikus lúzer lehet, akinek normál esetben esélye sem lenne nálad,de buliban kihasználta hogy nem vagy magadnál,és okoztál neki egy felejthetetlen estét az biztos..majd másnap elmondja az összes nyominak hogy "úúú,képzeljétek tegnap férfi lettem lol"
2015. dec. 7. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
hát fogjad a fejed, mostmár mind1 nem? azt csak te tudod hogy tetszik e mégis, vagy nem tetszik e mégis, ha bepiálsz és ráugrasz mindnekire aki a környékeden van, akkor jobb na vagy nem iszol, vagy tényleg hamar k*va státuszban találod magad, mert onnan csak egy kis lépés hogy átmenjen rajtad a fél kerület
2015. dec. 7. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont ezért nincs csajom ;) bármikor lehet egy ilyen love story-ja a hátam mögött
2015. dec. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!