Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem hogy egy lány kezdeményezzen csóknál?
Emlékszek hogy amikor nekem volt az első csók, akkor a lány megállt és mondta hogy tegyem meg :D
Szóval ha úgy nézzük ott ő kezdeményezett, fogalmam sincs hogy értem el nála :D
Ezt azért lánya is válogatja. Van olyan lány, aki eleve kezdeményezőbb típus, és meg meri tenni, ha csak egy picit is érzékeli a srácon, hogy ő is akarja. De vannak olyan lányok is (lsd. például én), akik nem biztosak magukban, és nem merik megtenni, a fiútól várják az irányítást és kezdeményezést. Meg persze olyanok is biztos vannak, akik elvből nem, mert úgy gondolják, hogy a srác dolga.
Szóval ebből csak annyit akartam kihozni, hogy konkrét választ erre nem lehet adni, nem lehet általánosítani, hogy A LÁNYOKNÁL ezt és ezt csináld, hogy elérd a kezdeményezést, mert valakinél így tudnád elérni, valakinél úgy, valakinél meg amúgy. Egyeseknél meg lehet, hogy egyáltalán sehogy. Ergo, inkább te próbálkozz a kezdeményezéssel, aztán alakul magától. :)
Kend be csokival/nutellával a szádat :)
Viccet félretéve ha az mégse sikerül, akkor éreztesd a lánnyal, hogy szereted, imádod, akarod, tiszteled és becsülöd, tehát idővel a lány túlcsordulhat, nem bírja tovább és megcsókol. Férfiaknál is ugyanez történik, hogy a lány annyira szereti a férfit, hogy a férfi ezt érezve nem bírja tovább és megcsókolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!