Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit válaszoljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, a volt osztálytársam. Elég sokat levelezünk, és a haverjai szerint el akar hívni randizni. Mit írjak vissza, és mennyi az esélye, hogy csak poénból írja?

2015. nov. 10. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Szóval még meg se kérdezte de már azon gondolkodsz mit írj vissza?:D

Amúgy meg miért szivatna? Ha tetszel neki,nyilván komolyan gondolja. Én megmondanám neki,hogy "Lehet róla szó". Az nem túl lelkes,de mégis szívesen elmennél vele. Legalábbis ezt mondd ha nem vagy biztos magadban,amúgy meg csak őszintén:D

2015. nov. 10. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, fura, de nem akarok felkészületlen lenni :D. Van egy olyan érzésem, hogy nem tudnék magammal mit kezdeni hirtelen, és annyit írnék "?". Ezért gondolkodom előre.
2015. nov. 10. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsot!
2015. nov. 10. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem magaddal kell mit kezdeni, hanem vele, ill. a helyzettel.

Amúgy meg nem értem, hogy hogy jön ide a pénz kérdése, még el sem hívott a randira.

Ha kevés a pénze, akkor nyilván nem fog egy drága étterembe meghívni.

Szerintem ilyen helyzetben az a normális, hogy a nő/lány IS visz magával pénzt (nem arra játszik eleve, hogy meghívatja magát), és fizetéskor felajánlja, hogy fizeti a részét (különösen az első alkalmakkor). Aztán a srác vagy azt mondja, hogy szeretne ő fizetni, vagy nem.

Sok nő van, aki lekötelezve érzi magát akkor, ha csak úgy elfogad valamit semmiért cserébe, és ebben van is valami.

2015. nov. 11. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:

* bocs, valamit nagyon félreolvastam! :D

"mennyi a zséje" :D

Fogadd el a meghívást, max magát minősíti.

2015. nov. 11. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!