Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem? Miért ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Miért ilyen?

Figyelt kérdés

A srác akivel randiztam, általában nagyon laza és löki a szövegeket (neten és élőben is, múltkor pl. a haverjai előtt mondta nekem, milyen jól nézek ki stb), ma találkoztunk, és most meg komoly vollt, de iszonyú kedves.

Nem értem és nem tudom, mit kéne tennem.

én 16/l ő 17/f

2015. nov. 2. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:

nem értem

miért baj, hogy komoly

2015. nov. 2. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert olyan picit zárkózottabb is vagy nem tudom... Csak most meg azon agyalok, nehogy elrontsak valamit. :D
2015. nov. 2. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
most mi a bajod ? örülj neki h nem egy folyton poénkodó, komolytalan idióta, hanem van komoly oldala is, esetleg beszéld meg vele, ha vmi baja van
2015. nov. 2. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:

ne félj, semmi okod nincsen rá

én is sokkal jobban el tudom engedni magam a barátaim mellett, nélkülük teljesen más vagyok, majd kibontakozik veled is csak legyél vele megértő és nyitott :)

2015. nov. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!