Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki közösségi oldalon ismerkedik?
Figyelt kérdés
Az ilyesmi furán jön le vagy egész pozitívan állnátok hozzá? Mit reagálnátok, ha valaki csak úgy rátok írna?2015. okt. 28. 17:06
1/4 anonim válasza:
Ha teljesen ismeretlen az illető szerintem én elég bizalmatlan lennék és inkább gyorsan lekoptatnám , de ha olyan ember akit legalább látásból ismerek az rendben lenne.
2/4 anonim válasza:
Hát én biztos nem ismerkednék ott..Nekem csak Facebookom van,de szinte nem is használom.Nem is értem osztálytársaim (lányok),minek írnak rá idegen "helyes"hapsikra,akiket még életükben nem láttak. Akkor már inkább itt Gyakorin beszélgetek.
3/4 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy akit ismerek látásból legalább, az rendben van, viszont teljesen ismeretlenek között nem tartom jó ötletnek.
4/4 anonim válasza:
Én szerintem nincs benne semmi rossz,örömmel fogadom az ilyen közeledést,és itt is szívesen beszélgetek,25/F.kérdező te fiú vagy lány vagy?
Ha utóbbi,akár írhatsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!